Mikrosementti

Mikrosementti

Mikrosementti

Tarvitsetko palvelua
Mikrosementti?

Kilpailuta mikrosementti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa mikrosementti?

Päivitetty: 21.01.2024 klo 13:01

Mikrosementti, tai microsementti, (myös mikrobetoni ja hartsipinnoite) on kestävä ja tyylikäs pinnoite, jota voidaan käyttää monipuolisesti niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Mikrosementti on rakennusalalla tämän hetken trendikkäin materiaali. Se on erittäin joustava ja kestävä materiaali, jota käytetään vaikuttavien ja ajattomien tilojen toteutukseen.

Mikrosementti on rakennusalalla uusi ja erittäin monipuolinen materiaali, jota voidaan käyttää monilla eri tavoilla. Sen valmistuksessa yhdistetään kalkki ja kumipohjaiset polymeerit muodostamalla pieniä betonimuotteja. Pienen raekoon ansiosta mikrosementti on erityisen kestävää, sekä helppo asentaa ja huoltaa. Se on myös erittäin edullinen materiaali. Mikrosementti on erinomainen materiaali sekä ulko- että sisustustöihin. Sitä voidaan käyttää seinien, kattojen ja lattioiden pinnoittamiseen, ja se käy myös koristeluun ja märkiin tiloihin kuten keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Se soveltuu hyvin myös pieniin tiloihin, koska se on materiaalina ohutta ja kevyttä.

Mitä maksaa mikrosementti?

Katso hintasivu: Mikrosementti hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta mikrosementti saa kotitalousvähennystä. Mikrosementti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 mikrosementin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Mikrosementin käyttömahdollisuudet

Mikrosementin asennus eli mikrosementointi voidaan tehdä esimerkiksi kylpyhuoneeseen, olohuoneen lattiaan, tulisijan seinään tai vaikkapa ulkoportaisiin. Mikrosementti on materiaalina erityisen suosittu pintoja päivittävien ja uudistavien projektien toteuttamiseen. Asennus on helppoa ja materiaali on erittäin kestävää. Mikrosementti mahdollistaa erilaiset pinnoitteet ja tekstuurit sekä näyttävien julkisivujen luomisen.

Miksi kannattaa tutkia mikrosementin käyttömahdollisuuksia?

Mikrosementti on uusi, monipuolinen materiaali, helppo asentaa ja ylläpitää, ja yhdistelmä erilaisia värejä ja tekstuureja antaa runsaasti mahdollisuuksia luovaan suunnitteluun. Siksi se on täydellinen materiaali moderniin sisustukseen ja remontointiin.

Mikrosementtiin materiaalina kannattaa tutustua, sillä se on hyvin kestävä materiaali, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkotilojen pintoihin. Se soveltuu erinomaisesti myös koristeluun, ja onkin siis oiva materiaali niin arkkitehtuurin, kuin sisustamisenkin kannalta. Myös helppokäyttöisyytensä ansiosta mikrosementti hyvä valinta monenlaisiin projekteihin. Lisäksi se on todella edullinen materiaali.

Kuinka mikrosementti asennetaan?

Mikrosementtiteknologia on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Se on tarkoitettu muun muassa seinien ja lattioiden viimeistelyyn. Mikrosementin asennus on helppoa ja nopeaa, mutta se tulee tehdä huolellisesti. Ensimmäinen askel on alustan valmistelu. Seinien ja lattioiden tulee olla tasaiset ja puhtaat ennen mikrosementin levittämistä. Alustan mahdolliset epätasaisuudet tulee korjata ennen asennusta.

Mikrosementti voidaan levittää erityisellä laastilla tai liuottimella. Laastilla levitettävä mikrosementti on helppo asentaa itse, mutta liuottimella levitettävä materiaali vaatii ammattimaisen asennuksen. Laastilla levitettävä mikrosementti kuivuu nopeasti, ja sen pinta voidaan käsitellä erilaisilla käsittelyaineilla.

Kun alusta on valmis, mikrosementti voidaan levittää. Levittämiseen voi käyttää sivellintä, telaa tai ruiskutuslaitetta. Telaa käyttämällä saa luotua tasaisen pinnan, ruiskuttamalla pintaan saa enemmän tekstuuria. Levityksen jälkeen mikrosementti voidaan hioa tasaiseksi ja sileäksi.

Mikrosementti mahdollistaa monenlaisen koristelun. Voit käyttää värejä, kuvioita, tai vaikka erilaisia tekstuureja – vain mielikuvitus on rajana! Kestävyyttä lisäämään voidaan käyttää myös erilaisia hionta-aineita ja lakkoja.

Miten mikrosementti eroaa muista pinnoitteista?

Mikrosementti on moderni ja innovatiivinen pinnoite, jolla on monia etuja verrattuna perinteisempiin pintamateriaaleihin. Se on vahva ja kestävä, vesitiivis materiaali, joka on helppo asentaa, ylläpitää ja korjata.

Mikrosementti eroaa muista pinnoitteista lujuudessaan, kestävyydessään ja monipuolisuudessaan. Se on lisäksi helposti työstettävää, ja siihen voi luoda erilaisia kuvioita ja tehosteita. Materiaali on vesitiivis, eikä ime kosteutta. Se kestää hyvin kulutusta, eikä vaadi suuria huoltotoimia. Mikrosementti ei myöskään värjäydy ajan kuluessa.

Helppokäyttöisellä mikrosementillä voi päällystää seinän, katon tai lattian. Se on kestävä ja kätevä vaihtoehto niin kotikorjaksiin kuin suurempiinkin rakennushankkeisiin. Asennuksessa voidaan käyttää erilaisia työkaluja, ja materiaali on helppo muotoilla erilaisiin muotoihin ja kuvioihin.

Mikä on mikrosementin kulutuskestävyys?

Mikrosementti on erittäin kestävä materiaali, joka on helppo ja edullinen asentaa. Korkean kulutuskestävyytensä ansiosta se on suosittu vaihtoehto korjaus- ja rakennustöihin. Mikrosementti on suunniteltu kestämään kulutusta ja ultraviolettisäteilyä. Se on myös erinomainen materiaali rakenteille, jotka ovat alttiita korroosiolle.

Kulutuskestävydeltään mikrosementti on poikkeuksellisen hyvä materiaali myös muun muassa katutasoihin ja julkisiin rakennuksiin. Se ei ole herkkä vedelle, ja se on helposti asennettavissa koville pinnoille, kuten betonille tai asfaltille.

Voiko mikrosementtiä yhdistää muihin materiaaleihin?

Mikrosementti on moderni materiaali, joka on tavalliseen betoniin verrattuna helppo asentaa, eikä vaadi runsaasti huoltoa. Sitä voidaan käyttää yhdessä monien muiden materiaalien kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Mikrosementti toimii erinomaisesti esimerkiksi puulattioiden, teräksen, kiven, lasikuitujen ja muovin kanssa.

Mikrosementtiä voi liimata ja käsitellä aivan kuten muitakin materiaaleja. Se voidaan myös sekoittaa epoksiin, joka lisää materiaalin vedenpitävyyttä ja kestävyyttä entisestään. Muihin materiaaleihin yhdistämiseen voidaan käyttää myös esimerkiksi mekaanisia ja kemiallisia liimausjärjestelmiä.

Miten mikrosementti vaikuttaa tilaan?

Mikrosementin visuaalinen vaikutus riippuu siitä, missä ja miten sitä käytetään. Materiaali soveltuu käytettäväksi lähes missä tahansa tilassa. Sillä voi luoda niin modernin, raikkaan ja hienostuneen ilmeen, kuin myös luonnollisen ja lämpimän tunnelman.

Ulkotiloissa mikrosementti luo kauniin pinnan, joka kestää erilaisia sääoloja. Pinnan puhdistus ja muut ylläpitotoimet on myös helppo toteuttaa. Sisätilojen ilmeeseen mikrosementti tuo pehmeyttä, ja siihen on helppo yhdistellä erilaisia materiaaleja ja tekstuureita toivotun kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Tämä materiaali sopii niin modernin minimalistisiin, kuin perinteisempiinkin sisustuksiin.

Miten mikrosementtiä huolletaan ja ylläpidetään?

Mikrosementin ylläpito ja huolto on helppoa. Pinnat tulee puhdistaa vähintään kerran kuukaudessa, jotta ne säilyttävät kiiltonsa ja alkuperäisen ulkonäkönsä. Puhdistuksen voi tehdä vedellä kostutetulla liinalla, tai erityisillä mikrosementin puhdistusaineilla.

Mikrosementtipinnan voi käsitellä suojaavalla vahalla tai öljyllä. Ne muodostavat pintaan suojakerroksen, vähentävät kulumista ja pidentävät näin pinnan elinkaarta. Mikrosementille on olemassa myös erityistä kiillotusainetta, joka ehkäisee karkeaa kulumista ja tekee pinnasta kiiltävämmän ja pehmeämmän.

Mikrosementtipintaan voi muodostua halkeamia, jotka on tärkeää paikata mahdollisimman pian. Tähän tarkoitukseen tulee käyttää erityistä mikrosementin paikkamassaa. Massa on helppo levittää ja kuivuu nopeasti, joten rakennustöitä ei tarvitse keskeyttää kuivumisen ajaksi.

Jos et ole varma, miten mikrosementtipintaa on paras huoltaa ja ylläpitää, kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntijaan. Ammattilaisen neuvoilla pidät mikrosementtipinnan hyväkuntoisena ja kauniina pitkään.

Voiko mikrosementtiä maalata?

Mikrosementin maalaaminen antaa pinnalle yksilöllisen ja modernin ulkonäön. Mikrosementtipinnan maalaamiseen on olemassa erityiset maalit, jotka kestävät pinnan korkeaa kulutusastetta. Pinnan maalaamisessa on tärkeää käyttää näitä maaleja.

Ennen maalaamista pinta tulee puhdistaa huolellisesti liasta ja epäpuhtauksista. Pinta tulee myös pohjustaa, jotta maali tarttuu alustaan kunnolla. Tämän jälkeen mikrosementtipinta on valmis maalattavaksi.

Parhaan lopputuloksen saat, kun levität mikrosementtipintaan useamman maalikerroksen. Ensimmäinen kerros tulee levittää mahdollisimman tasaisesti, ja sen tulee antaa kuivua ennen seuraavan maalikerroksen lisäämistä.

Mitä erilaisia mikrosementtin käyttömahdollisuuksia on olemassa?

Mikrosementin käyttömahdollisuuksia on useita. Tätä monikäyttöistä materiaalia voidaan käyttää pinnoitteena, muotoilussa ja koristelussa. Se voidaan levittää seinään, lattiaan ja monille muille pinnoille. Sitä voidaan käyttää myös työtasoissa, pesualtaiden seinissä ja seinälaatoissa.

Mikrosementtiä voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Kestävä materiaali on suhteellisen helppo asentaa ulkokäyttöön. Sitä voidaan käyttää ulkopintojen päällystämiseen, ja se on erinomainen materiaali koristeellisille pinnoille.

Mikrosementin käyttömahdollisuudet eivät rajoitu vain sisätiloihin ja ulkotiloihin, vaan sitä voidaan käyttää myös vesitiiviyttä vaativissa ympäristöissä. Se on siis erinomainen materiaali uima- ja kylpyaltaiden pinnoittamiseen. Mikrosementti on ihanteellista myös kosteisiin tiloihin, kuten saunaan, kylpyhuoneeseen tai suihkutilaan.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle mikrosementti.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Kodin remontit Julkisivuremontti Rintamamiestalon remontti Huoneistoremontti Pintaremontti Vanhan talon remontointi Remonttipalvelu Omakotitalon remontointi Asunnon remontointi Hirsitalon remontointi Ulkoverhousremontti Sisäremontti Toimitilaremontti Remontti
Mikrosementti

Kilpailuta mikrosementti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä