Toimitilaremontti

Tarvitsetko palvelua toimitilaremontti?

  • Kilpailuta kaikki alueesi remonttiyritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Toimitilaremontti

Toimitilasaneeraus kannattaa kilpailuttaa

Toimitilan remontti tai toimitilasaneeraus voi pitää sisällään mitä tahansa muutos-, päivitys- tai korjaustöitä.

Vertaile toimitilaremontit helposti

Minkälaista toimitilaa tai liiketilaa oletkaan remontoimassa, löydät niiden saneerauksiin erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Hyötyjä:

  • säästä jopa 30 % toimitilaremontin kustannuksissa
  • vertaile yritysten antamia tarjouksia helposti
  • ensimmäiset tarjoukset toimitilaremontista jopa 10 minuutissa

Liiketilan saneeraus avaa uusia mahdollisuuksia

Liiketilalla tai toimistolla voidaan tarkoittaa hyvinkin monenlaista eri kohdetta. Yleisimmin toimitiloja uudistetaan esimerkiksi ravintoloissa, myymälöissä tai toimistoissa. Monesti remontin tarkoituksena on parantaa esimerkiksi työskentelymukavuutta tai logistiikkaa. Toisinaan vanhat pinnat uusitaan myös näyttävyyden takia.

Etenkin muutostyöt kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi ja yrityksen keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi vanhan vaatekaupan päivittäminen ravintolaksi voi olla haastava projekti.

Vain mielikuvitus on rajana

Eräässä toimistorakennuksessa yritys halusi kokonaisen kerroksen käyttöönsä, jolloin kohteessa purettiin kantavaa ja kevyttä seinää. Liikunnalliset yrittäjät halusivat toimiston yhteyteen myös kuntosalin, joka helpottaa ajallisesti omaa arkea. Noin 12 viikkoa kestänyt projekti tuli valmiiksi aikataulun mukaisesti ja kyseisen ajan yritys kehitti omaa liiketoimintaansa normaalisti väliaikaisissa tiloissa. Kysymys kuuluukin: Minkälaisesta toimitilasta sinä unelmoit?

toimitilasaneeraus työn jälki hyvää

toimitilan remontti valmis

Toimitilaremontit parantavat monesti toimitilan tai liiketilan viihtyvyyttä tai käytännöllisyyttä. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita yrityksiä.

Kilpailuta toimitilaremontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä