Toimitilaremontti

Toimitilaremontti

Toimitilaremontti

Tarvitsetko palvelua
Toimitilaremontti?

Kilpailuta toimitilaremontti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa toimitilaremontti?

Päivitetty: 13.03.2024 klo 14:03

Erilaisten toimitilojen tai liiketilojen remontointi ja saneeraus saattaa tulla ajankohtaiseksi, kun tilan yleisilmettä halutaan parantaa tai vaikkapa kun tilan käyttötarkoitus muuttuu.

Mitä maksaa toimitilaremontti?

Katso hintasivu: Toimitilaremontti hinta

Saako toimitilaremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta toimitilaremontti saa kotitalousvähennystä. Toimitilaremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 toimitilaremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Liiketilan saneeraus avaa uusia mahdollisuuksia

Liiketilalla tai toimistolla voidaan tarkoittaa hyvinkin monenlaista eri kohdetta. Yleisimmin toimitiloja uudistetaan esimerkiksi ravintoloissa, myymälöissä tai toimistoissa. Monesti remontin tarkoituksena on parantaa esimerkiksi työskentelymukavuutta tai logistiikkaa. Toisinaan vanhat pinnat uusitaan myös näyttävyyden takia.

Etenkin muutostyöt kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi ja yrityksen keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi vanhan vaatekaupan päivittäminen ravintolaksi voi olla haastava projekti.

Vain mielikuvitus on rajana

Eräässä toimistorakennuksessa yritys halusi kokonaisen kerroksen käyttöönsä, jolloin kohteessa purettiin kantavaa ja kevyttä seinää. Liikunnalliset yrittäjät halusivat toimiston yhteyteen myös kuntosalin, joka helpottaa ajallisesti omaa arkea. Noin 12 viikkoa kestänyt projekti tuli valmiiksi aikataulun mukaisesti ja kyseisen ajan yritys kehitti omaa liiketoimintaansa normaalisti väliaikaisissa tiloissa. Kysymys kuuluukin: Minkälaisesta toimitilasta sinä unelmoit?

Tutustu toimitilaremontista jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle toimitilaremontti.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Kodin remontit Julkisivuremontti Rintamamiestalon remontti Huoneistoremontti Pintaremontti Vanhan talon remontointi Remonttipalvelu Omakotitalon remontointi Asunnon remontointi Hirsitalon remontointi Ulkoverhousremontti Sisäremontti Remontti Mikrosementti 50-luvun asunnon remontointi
Toimitilaremontti

Kilpailuta toimitilaremontti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä