Toimitilaremontti

Toimitilaremontti – Mitä tarkoittaa toimitilaremontti?

Toimitilaremontti

Tarvitsetko palvelua toimitilaremontti?

Kilpailuta toimitilaremontti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Toimitilaremontti – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 05.04.2023 klo 09:04

Erilaisten toimitilojen tai liiketilojen remontointi ja saneeraus saattaa tulla ajankohtaiseksi, kun tilan yleisilmettä halutaan parantaa tai vaikkapa kun tilan käyttötarkoitus muuttuu.

Mitä maksaa toimitilaremontti?

Katso hintasivu: Toimitilaremontti hinta

Saako toimitilaremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta toimitilaremontti saa kotitalousvähennystä. Toimitilaremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 toimitilaremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Liiketilan saneeraus avaa uusia mahdollisuuksia

Liiketilalla tai toimistolla voidaan tarkoittaa hyvinkin monenlaista eri kohdetta. Yleisimmin toimitiloja uudistetaan esimerkiksi ravintoloissa, myymälöissä tai toimistoissa. Monesti remontin tarkoituksena on parantaa esimerkiksi työskentelymukavuutta tai logistiikkaa. Toisinaan vanhat pinnat uusitaan myös näyttävyyden takia.

Etenkin muutostyöt kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi ja yrityksen keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi vanhan vaatekaupan päivittäminen ravintolaksi voi olla haastava projekti.

Vain mielikuvitus on rajana

Eräässä toimistorakennuksessa yritys halusi kokonaisen kerroksen käyttöönsä, jolloin kohteessa purettiin kantavaa ja kevyttä seinää. Liikunnalliset yrittäjät halusivat toimiston yhteyteen myös kuntosalin, joka helpottaa ajallisesti omaa arkea. Noin 12 viikkoa kestänyt projekti tuli valmiiksi aikataulun mukaisesti ja kyseisen ajan yritys kehitti omaa liiketoimintaansa normaalisti väliaikaisissa tiloissa. Kysymys kuuluukin: Minkälaisesta toimitilasta sinä unelmoit?

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Toimitilaremontti

Kilpailuta toimitilaremontti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä