Sisäremontti

Sisäremontti

Sisäremontti

Tarvitsetko palvelua sisäremontti?

Kilpailuta sisäremontti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisäremontti – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 24.10.2022 klo 22:10

Erilaiset sisäremontit, myös sisätilaremontit, voivat tehdä mistä tahansa sisätilasta käytännöllisemmän, viihtyisämmän tai vaikkapa rakenteellisesti turvallisemman.

Mitä maksaa sisäremontti?

Katso hintasivu: Sisäremontti hinta

Saako sisäremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäremontti saa kotitalousvähennystä. Sisäremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 sisäremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Tyypillisiä kohteita kodit, asunnot ja toimitilat

Kodin tai asunnon sisätilat ovat yleensä paikka, jossa ihmiset viettävät työpaikan lisäksi eniten aikaa. Mielekkään näköiset pinnat ja järkevä pohjaratkaisu lisää kodin arvoa esimerkiksi myyntitilanteessa, mutta tämän lisäksi myös asumisesta tulee myös viihtyisämpää.

Tehdään tässä välissä nopea mielikuvaharjoitus. Istut keittiösi pöydän ääressä silmät suljettuina. Miltä näyttäisi unelmiesi koti? Saman harjoituksen voi tehdä myös työpaikalla. Ideana on saada mielikuva mielekkäistä ratkaisuista ja sitten lähteä työstämään niitä.

Sisätiloissa tehtäviä toimenpiteitä

Edellisen harjoituksen perusteella voidaankin jo lähteä arvioimaan, mitä kaikkea projektissa tullaan toteuttamaan. Kevyempiä sisätilamuutoksia ovat esimerkiksi seinäpintojen käsittely maalaamalla tai tapetoimalla, joka monesti jo yksinään riittää muuttamaan tilan ilmeen halutunlaiseksi. Tämän jälkeen voidaan miettiä esimerkiksi lattian kohtaloa eli riittääkö nykyisen lattiapinnan käsittely vai tarvitseeko materiaali kenties kokonaan uusia.

Näiden lisäksi kevyempiä versioita ovat erilaisten kalusteiden tai kaappien asennukset esimerkiksi keittiöön, mutta myös kokonaisvaltaiset remontit ovat varsin yleisiä. Suuremmilla muutostöillä voidaan monissa tapauksissa lisätä tilojen käytännöllisyyttä huomattavasti ja tällaiseen urakkaan voisi kuulua esimerkiksi seinien purkua tai mahdollisesti uusien seinien rakentamista.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sisäremontti

Kilpailuta sisäremontti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä