Sisäremontti: tietoa

Tarvitsetko palvelua sisäremontti?

  • Kilpailuta alueesi remonttiyritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Sisäremontti

Sisäremontti: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 19.07.2020 klo 16:07

Katso hintasivu:

Sisäremontti hinta

Tulossa myöhemmin!

Erilaisilla sisätilojen uudistuksilla mistä tahansa tilasta voidaan tehdä käytännöllisempi tai viihtyisämpi.

Minkälaisen kohteen sisätilojen kunnostuksesta tai remontoinnista onkaan kyse, löydät sisätilaremontoinnin ammattilaiset Kodinplazasta. Etuja:

  • säästä jopa 30% sisätilaremontin kustannuksissa
  • saat tarjoukset selkeästi näkyviin
  • ensimmäiset tarjoukset sisätilojen remontoinnista jopa 15 minuutissa

Kodin tai asunnon sisätilat ovat yleensä paikka, jossa ihmiset viettävät työpaikan lisäksi eniten aikaa. Mielekkään näköiset pinnat ja järkevä pohjaratkaisu lisää kodin arvoa esimerkiksi myyntitilanteessa, mutta tämän lisäksi myös asumisesta tulee myös viihtyisämpää.

Tehdään tässä välissä nopea mielikuvaharjoitus. Istut keittiösi pöydän ääressä silmät suljettuina. Miltä näyttäisi unelmiesi koti? Saman harjoituksen voi tehdä myös työpaikalla. Ideana on saada mielikuva mielekkäistä ratkaisuista ja sitten lähteä työstämään niitä.

Edellisen harjoituksen perusteella voidaankin jo lähteä arvioimaan, mitä kaikkea projektissa tullaan toteuttamaan. Kevyempiä sisätilamuutoksia ovat esimerkiksi seinäpintojen käsittely maalaamalla tai tapetoimalla, joka monesti jo yksinään riittää muuttamaan tilan ilmeen halutunlaiseksi. Tämän jälkeen voidaan miettiä esimerkiksi lattian kohtaloa eli riittääkö nykyisen lattiapinnan käsittely vai tarvitseeko materiaali kenties kokonaan uusia.

Näiden lisäksi kevyempiä versioita ovat erilaisten kalusteiden tai kaappien asennukset esimerkiksi keittiöön, mutta myös kokonaisvaltaiset remontit ovat varsin yleisiä. Suuremmilla muutostöillä voidaan monissa tapauksissa lisätä tilojen käytännöllisyyttä huomattavasti ja tällaiseen urakkaan voisi kuulua esimerkiksi seinien purkua tai mahdollisesti uusien seinien rakentamista.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Omakotitalon sisäremontti, ei märkätiloja
Pori

Kohteen tiedot

Paikkakunta
Pori
Jätetty
25.11.2018
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kohteen pinta-ala
100 - 120 m2
Kohteen rakennusvuosi
1960-luvulla tai aiemmin

Omakotitalon sisäremontti, ei märkätiloja

Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden viemäröinnin sekä vetäneet kaikki putket pintaan. Tarkoituksena on vielä viimeistely eli pintaremontointi. Muiden yhteydessä ei tarvinnut rikkoa kuin saunan pesutilan lattiaa, joten kaipaamme vain katto- ja lattiamateriaalin uusimista sekä seinien maalausta. Kahden erittäin pienen seinän osan purkaminen kuuluu myös tähän. Materiaaleista olemme pyytäneet tarjouksen, mutta urakoitsija voi myös vaikuttaa asiaan. Haluaisimme remontin valmiiksi ennen joulua.
Liitteenä talon pohjapiirustus. Kyseessä siis ihan suorat pinnat.

Kilpailuta sisäremontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä