Ulkoverhousremontti

Ulkoverhousremontti

Ulkoverhousremontti

Tarvitsetko palvelua
Ulkoverhousremontti?

Kilpailuta ulkoverhousremontti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa ulkoverhousremontti?

Päivitetty: 04.06.2024 klo 10:06

Vanhan ulkoverhouksen uusiminen tai vaihto, myös ulkovuoriremontti, antaa rakennukselle paremman suojan. Ulkoverhoilumateriaaleja on nykyään useita erilaisia.

Mitä maksaa ulkoverhousremontti?

Katso hintasivu: Ulkoverhousremontti hinta

Saako ulkoverhousremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta ulkoverhousremontti saa kotitalousvähennystä. Ulkoverhousremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 ulkoverhouksen uusimisen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Ulkovuoriremontin toteutus kaikille kohteille

Ulkovuoren ja ulkoverhoilun merkitys on usein sama ja niillä molemmilla tarkoitetaan erilaisten rakennusten ulkoisia seinäpintoja, joiden tehtävänä on suojata rakenteita esimerkiksi tuulelta, kosteudelta ja auringolta. Ulkovuoraus on nykypäivänä mahdollista toteuttaa useilla eri materiaaleilla, joista yleisimmät ovat esimerkiksi puuverhoilu eli ulkolaudoitus, tiiliverhoilu, erilaiset pienelementit, rapattavat pinnat sekä vinyylipintaiset verhoilut.

Vanhan talon ulkoverhouksen uusinta ja vaihto parantaa lämmöneristystä

Ulkoverhoiluun liittyvät työt ovat monesti hyvin monipuolisia ja laajoja, joten suunnittelun merkitys korostuu. Tapauskohtaisesti samalla kertaa voidaan parantaa myös talon ulkopuolista lämmöneristystä, mikäli näin nähdään parhaaksi. Uudet pinnat lisäävät takuuvarmasti asumisviihtyvyyttä, saavat talon näyttämään paremmalta ja samalla nostavat myös kiinteistön jälleenmyyntiarvoa.

Kuntokartoituksen jälkeen yleensä ensimmäinen vaihe on vanhojen seinämateriaalien purku ja mahdollisten vauriokohtien, kuten laho- tai kosteuslöydösten korjaaminen. Mikäli vanha pinnoite irtoilee tai hilseilee, lämpö karkailee nurkista, seinät eivät ole suorat tai epäilet rakenteiden toimivuutta kosteudellisesta näkökulmasta, kannattaa ehdottomasti ryhtyä ajoissa toimiin.

Tutustu ulkoverhousremontista jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle ulkoverhousremontti.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Kodin remontit Julkisivuremontti Rintamamiestalon remontti Huoneistoremontti Pintaremontti Vanhan talon remontointi Remonttipalvelu Omakotitalon remontointi Asunnon remontointi Hirsitalon remontointi Sisäremontti Toimitilaremontti Remontti Mikrosementti
Ulkoverhousremontti

Kilpailuta ulkoverhousremontti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä