Polyurea-pinnoitus

Tarvitsetko palvelua polyurea-pinnoitus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta polyurea-pinnoitus 

Polyureapinnoituksilla useita käyttökohteita

Polyurea on kestävä pinnoite, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi teollisuuskäytössä, rakennusten vesikatteissa tai uima-altaan pinnoittamisessa.

Vertaile polyureapinnoitus helposti

Minkälaista kohdetta oletkaan polyurealla käsittelemässä, löydät polyureaan erikoistuneet ammattilaiset Kodinplazasta. Hyötyjä:

  • polyurea on vesitiivis ja täysin saumaton
  • pinnoite on nopea asentaa
  • käyttöikä parhaimmillaan kymmeniä vuosia

Tarjouspyyntöjä

Lämminvesivaraajana käytetyn ruorakauteen muotoisen entisen öljysäiliön pinnoitus sisäpuolelta poly-urealla

Säiliö on betoni bunkkerissa ja se on eristetty ulkopuolelta vuorivillalla ja styrox levyillä sen tilavuus nyt on 4 kuutiometriä Tarkoitus on eristää säiliö sisältäpäin joko uretaani tai finnfoam levyillä jotka on kiinnitetty luotettavasti säiliön sisäseiniin ja saumat ovat tasoitettu levyjen pintaan. Oletan että säiliön tilavuudeksi jää noin 3 kuutiometriä. Haluaisin vielä tietää on pinnoittava materiaali jossan määrin elastista, jolloin säiliön lämpötilasta, ja vesipinnan vaiheluista johtuvat muodonmuutokset eivät rikkoisi sitä. Maksimi käyttölämpötila on 100 C Säiliöön pääsee piha-alueelta siihen tehtävästä miesluukusta.
Paikkakunta Eura
Pinnoitettava kohde Jokin muu
Pinnoitettava ala 50 m2 tai alle
Käyttötarkoitus Kotitaloudet tai muu asuminen

Omakotitalon katon polyureatyöt

N.170neliö 1:4 varttikatto vuosimalli 1981,tasahuopakatto n.70neliö(25 45) vuosimalli 1999.Vartti suht eheä,maalattu 5 v sitten kilpikattomaalilla primeri
Paikkakunta Salo
Pinnoitettava kohde Vesikatto
Pinnoitettava ala 200 - 300 m2
Käyttötarkoitus Kotitaloudet tai muu asuminen

vm 1991 peltikaton polyurea-pinnoitus + vesikourujen uusinta

N 160m2 (ei itse mitattu vaan saatu tarjouksessa uudesta peltikatosta). Katto on ilmeisesti Ruukin tiili/aaltokuvioinen, väriltään harmaa ja pinnoitusväri tulisi olla musta Lisäksi vesikourujen uusinta, mikäli myös ko palvelu löytyy
Paikkakunta Vaasa
Pinnoitettava kohde Vesikatto

Pinnoitettava ala 150 - 200 m2
Käyttötarkoitus Kotitaloudet tai muu asuminen

Aiheeseen polyurea-pinnoitus liittyviä sivuja

Katto polyurea pinnoitteet

Varsinkin kattojen pinnoittaminen on monesti taloudellinen ja järkevä valinta polyurean avulla. Polyurealla voidaan käsitellä peltikatot, mineriitti- eli varttikatot sekä huopakatot. Vesikatteen vedeneristyskyky palautuu täyteen tehoonsa eikä saumakohdistakaan tarvitse huolehtia, sillä polyurea on täysin saumatonta.

Tätä pinnoitusmenetelmää kannattaa miettiä myös toisena vaihtoehtona kokonaisvaltaiselle kattoremontille, sillä kustannukset saattavat olla huomattavasti edullisemmat.

Muita polyurean käyttökohteita

Katot eivät ole suinkaan ainoita pinnoituskohteita, joihin polyureaa voidaan käyttää. Se sopii myös uima-altaiden, sokkeleiden sekä erilaisten kulkuväylien kunnostamiseen tai eristämiseen. Etenkin teollisuudella voi myös olla tälle pinnoitusmuodolle omia ja hyvinkin spesifejä käyttötarpeita.

Lisätietoa polyurean käyttämisestä

Etenkin varttikatteilla tämä vaihtoehto saattaa olla taloudellisin ratkaisu vanhan katon kunnostuksessa, sillä muuttuneen asbestilainsäädännön myötä pelkkä mineriittikaton pesu tarvitsee käytännössä asbestipurkutyöluvan – puhumattakaan vesikatteen uusimisesta tai purkamisesta syntyviä menoeriä. Kokemuksia kannattaa kysellä asiantuntijoilta, koskaan ei voi olla liikaa vaihtoehtoja.

Kilpailuta polyurea-pinnoitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä