Polyurea-pinnoitus

Polyurea-pinnoitus

Polyurea-pinnoitus

Tarvitsetko palvelua
Polyurea-pinnoitus?

Kilpailuta polyurea-pinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa polyurea-pinnoitus?

Päivitetty: 05.02.2024 klo 16:02

Polyurea-pinnoite on kestävä, vesitiivis sekä täysin saumaton. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi teollisuuskäytössä, rakennusten vesikatteissa tai vaikkapa uima-altaan pinnoittamisessa.

Mitä maksaa polyurea-pinnoitus?

Katso hintasivu: Polyurea-pinnoitus hinta

Saako polyurea-pinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta polyurea-pinnoitus saa kotitalousvähennystä. Polyurea-pinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 polyurea-pinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Katto polyurea pinnoitteet

Varsinkin kattojen pinnoittaminen on monesti taloudellinen ja järkevä valinta polyurean avulla. Polyurealla voidaan käsitellä peltikatot, mineriitti- eli varttikatot sekä huopakatot. Vesikatteen vedeneristyskyky palautuu täyteen tehoonsa eikä saumakohdistakaan tarvitse huolehtia, sillä polyurea on täysin saumatonta.

Tätä pinnoitusmenetelmää kannattaa miettiä myös toisena vaihtoehtona kokonaisvaltaiselle kattoremontille, sillä kustannukset saattavat olla huomattavasti edullisemmat.

Muita polyurean käyttökohteita

Katot eivät ole suinkaan ainoita pinnoituskohteita, joihin polyureaa voidaan käyttää. Se sopii myös uima-altaiden, sokkeleiden sekä erilaisten kulkuväylien kunnostamiseen tai eristämiseen. Etenkin teollisuudella voi myös olla tälle pinnoitusmuodolle omia ja hyvinkin spesifejä käyttötarpeita.

Lisätietoa polyurean käyttämisestä

Etenkin varttikatteilla tämä vaihtoehto saattaa olla taloudellisin ratkaisu vanhan katon kunnostuksessa, sillä muuttuneen asbestilainsäädännön myötä pelkkä mineriittikaton pesu tarvitsee käytännössä asbestipurkutyöluvan – puhumattakaan vesikatteen uusimisesta tai purkamisesta syntyviä menoeriä. Kokemuksia kannattaa kysellä asiantuntijoilta, koskaan ei voi olla liikaa vaihtoehtoja.

Tutustu polyurea-pinnoituksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle polyurea-pinnoitus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Sokkelin pinnoitus Kaakeleiden pinnoitus Betonin pinnoitus
Polyurea-pinnoitus

Kilpailuta polyurea-pinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä