Urakoitsija

Tarvitsetko palvelua urakoitsija?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Urakoitsija

Urakointi kaikissa kohteissa ympäri Suomen

Urakoinnilla voidaan tarkoittaa mitä tahansa rakentamiseen tai remontoimiseen liittyvää työtä.

Vertaile urakoitsijat helposti

Minkä tyyppistä urakointia tarvitsetkaan, löydät Kodinplazasta ammattitaitoiset ja osaavat yritykset mille tahansa urakalle. Hyötyjä:

  • säästä jopa 30% urakoinnin hinnoissa
  • saat tarjoukset selkeästi näkyviin
  • ensimmäiset tarjoukset urakoinnista jopa 15 minuutissa
Aiheeseen Urakoitsija liittyviä sivuja

Mitä urakoinnilla tarkoitetaan?

Riippumatta urakan tyypistä tai laajuudesta, on siinä yleensä kaksi eri osapuolta. Ensimmäinen on työn tai urakan tilaaja, joka syystä tai toisesta on päättänyt pyytää tarjouksia usealta eri yritykseltä. Ehkä työ on ollut liian haastava toteuttaa itse tai oman ajan arvo on ylittänyt tietyn kynnysarvon, jonka jälkeen tilaaja on päätynyt ulkoistukseen. Kodinplazan urakka tarjouspyynnöt ovat hyvin spesifejä ja jokaiselle urakalle on määritelty omat ja tarvittavat tiedot.

Toinen osapuoli on yleensä yritys, joka on vastannut tilaajan kokonaisvaltaiseen ja riittäviltä osin tarkkaan tarjouspyyntöön. Yleensä tarjouspyyntöihin vastatessaan yritykset kokevat, että kyseinen työ sopii hyvin yrityksen toimenkuvaan, vastaa yrityksen osaamista ja käy hyvin yrityksen aikatauluun. Yleensä yritykset antavat hinta-arvioita Kodinplazan kautta ja voivat vahvistaa tarvittaessa hinnan esimerkiksi paikan päällä.

Tämän jälkeen tilaajan ja urakan tekijän välille muodostuu sopimus, jossa urakka toimitetaan ja suoritetaan sovitun ajanjakson sisällä sovitulla tavalla.

Kilpailuta urakoitsija
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä