Urakoitsija

Urakoitsija

Urakoitsija

Tarvitsetko palvelua
Urakoitsija?

Kilpailuta urakoitsija nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa urakoitsija?

Päivitetty: 13.10.2023 klo 12:10

Urakointi voi tarkoittaa mitä tahansa työtä rakentamiseen tai remontoimiseen liittyen. Kodinplazan avulla tavoitat etsimäsi urakoitsijat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Mitä maksaa urakoitsija?

Katso hintasivu: Urakoitsija hinta

Saako urakoitsijoille kotitalousvähennystä?

Palvelusta urakoitsija saa kotitalousvähennystä. Urakoitsija on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 urakoitsijan kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Mitä urakoinnilla tarkoitetaan?

Riippumatta urakan tyypistä tai laajuudesta, on siinä yleensä kaksi eri osapuolta. Ensimmäinen on työn tai urakan tilaaja, joka syystä tai toisesta on päättänyt pyytää tarjouksia usealta eri yritykseltä. Ehkä työ on ollut liian haastava toteuttaa itse tai oman ajan arvo on ylittänyt tietyn kynnysarvon, jonka jälkeen tilaaja on päätynyt ulkoistukseen. Kodinplazan urakka tarjouspyynnöt ovat hyvin spesifejä ja jokaiselle urakalle on määritelty omat ja tarvittavat tiedot.

Toinen osapuoli on yleensä yritys, joka on vastannut tilaajan kokonaisvaltaiseen ja riittäviltä osin tarkkaan tarjouspyyntöön. Yleensä tarjouspyyntöihin vastatessaan yritykset kokevat, että kyseinen työ sopii hyvin yrityksen toimenkuvaan, vastaa yrityksen osaamista ja käy hyvin yrityksen aikatauluun. Yleensä yritykset antavat hinta-arvioita Kodinplazan kautta ja voivat vahvistaa tarvittaessa hinnan esimerkiksi paikan päällä.

Tämän jälkeen tilaajan ja urakan tekijän välille muodostuu sopimus, jossa urakka toimitetaan ja suoritetaan sovitun ajanjakson sisällä sovitulla tavalla.

Tutustu urakoitsijoille jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle urakoitsija.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

KVR-urakka Rakennusurakointi
Urakoitsija

Kilpailuta urakoitsija Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä