Rakennussiivous

Tarvitsetko palvelua rakennussiivous?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta rakennussiivous 

Rakennussiivoukset kannattaa kilpailuttaa

Rakentaminen aiheuttaa välttämättömästi pölyä sekä likaa. Kun rakennussiivous suoritetaan ennen tilojen käyttöönottoa, ovat tilat puhtaat sekä viihtyisät. Kun puhtaustasosta pidetään huolta jo rakentamisaikana, on lopputuloskin siistimpi.

Vertaile rakennussiivoojat vaivattomasti

Riippumatta rakennuksesta, johon siivousta tarvitaan, Kodinplazasta löydät puhtaanapidon ammattilaiset. Rakennusten loppusiivoukseen liittyy:

  • Rakennuspölyn siivous
  • Työmaan siivous
  • Rakennusten loppusiivous

Tarjouspyyntöjä

Navetan vintin lattioiden siivous.

Siivottava pinta-ala noin 600m2. Siivottavana lattiat. Lattialla on viljaa, heinää, purua. Itse hankkisin jätelavat pihalle ja niiden hoidon. Tarkoituksena siivota lattiat puhtaaksi ja heittää roskat ja rojut lavalle.
Paikkakunta Lapinjärvi
Palvelun tyyppi Rakennussiivous
Rakennuksen tyyppi Jokin muu
Siivottava pinta-ala 500 - 750 m2
Siivouksen kohteet Lattiat
Siivouksen tiheys Kertasiivous

Milloin rakennussiivoaminen kannattaa suorittaa?

Rakentamisen aikaisessa siivouksessa voidaan ennaltaehkäistä pölyn ja lian etenemistä osastoimalla remontoitavia alueita. Osastoinnin lisäksi syntyvää pölyä voidaan poistaa karkeasti imureiden avulla. Kun siivouksesta pidetään huolto rakentamisen aikana, voidaan loppusiivouksen työmäärää vähentää. Loppusiivous tehdään vaihtoehtoisesti, kun rakennustyöt on saatu päätökseen. Näin voidaan varmistua siitä, ettei likaavia tai pölyttäviä työvaiheita ole enää edessä.

Mitä rakennuksen loppusiivoukseen kuuluu?

Loppusiivous suoritetaan ennen vaihetta, jolloin tila luovutetaan eteenpäin. Näin saat varmasti puhtaan sekä pölyttömän ympäristön. Rakentamisesta aiheutuneet näkyvät roskat, irtolika, pölyt sekä tahrat siivotaan pois. Myös sellaiset pinnat, joita on vaikea nähdä, siivotaan. Nihkeäpyyhinnän avulla saadaan viimeisetkin pölyt tarkasti pois.

Miksi rakennuspöly kannattaa siivota?

Rakennuspölyn syntymistä ei voida remonttien yhteydessä täysin estää ja pölyinen asuinympäristö ei ole koskaan mukava. Tästä syystä pölyn siivoamiseen kannattaa panostaa. Hienojakoinen pöly nousee helposti ilmaan kosketuksesta tai ilmavirran mukana. Joillekin pöly saattaa materiaalista riippuen aiheuttaa myös allergisia oireita, kuten esimerkiksi iho- tai hengitystieoireita.

Erilaisia pölyttäviä materiaaleja:

  • Puupöly
  • Betonipöly
  • Kipsipöly

Kilpailuta rakennussiivous
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä