Rakennussiivous

Rakennussiivous

Rakennussiivous

Tarvitsetko palvelua
Rakennussiivous?

Kilpailuta rakennussiivous nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Rakennussiivous – Mitä tarkoittaa rakennussiivous?

Päivitetty: 28.11.2023 klo 19:11

Erilaiset rakennussiivoukset pitävät työmaan puhtaana pölystä, liasta sekä muista epäpuhtauksista. Palvelua tarvitaan esimerkiksi purkutöiden jälkeen, rakentamisen aikana sekä kun työmaa on kokonaan valmis ja kohteeseen tehdään loppusiivous. Rakennussiivosta tekee tyypillisesti rakennussiivooja.

Mitä maksaa rakennussiivous?

Katso hintasivu: Rakennussiivous hinta

Saako rakennussiivouksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta rakennussiivous saa kotitalousvähennystä. Rakennussiivous on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 rakennussiivouksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Milloin rakennussiivoaminen kannattaa suorittaa?

Rakentamisen aikaisessa siivouksessa voidaan ennaltaehkäistä pölyn ja lian etenemistä osastoimalla remontoitavia alueita. Osastoinnin lisäksi syntyvää pölyä voidaan poistaa karkeasti imureiden avulla. Kun siivouksesta pidetään huolto rakentamisen aikana, voidaan loppusiivouksen työmäärää vähentää. Loppusiivous tehdään vaihtoehtoisesti, kun rakennustyöt on saatu päätökseen. Näin voidaan varmistua siitä, ettei likaavia tai pölyttäviä työvaiheita ole enää edessä.

Mitä rakennuksen loppusiivoukseen kuuluu?

Loppusiivous suoritetaan ennen vaihetta, jolloin tila luovutetaan eteenpäin. Näin saat varmasti puhtaan sekä pölyttömän ympäristön. Rakentamisesta aiheutuneet näkyvät roskat, irtolika, pölyt sekä tahrat siivotaan pois. Myös sellaiset pinnat, joita on vaikea nähdä, siivotaan. Nihkeäpyyhinnän avulla saadaan viimeisetkin pölyt tarkasti pois.

Miksi rakennuspöly kannattaa siivota?

Rakennuspölyn syntymistä ei voida remonttien yhteydessä täysin estää ja pölyinen asuinympäristö ei ole koskaan mukava. Tästä syystä pölyn siivoamiseen kannattaa panostaa. Hienojakoinen pöly nousee helposti ilmaan kosketuksesta tai ilmavirran mukana. Joillekin pöly saattaa materiaalista riippuen aiheuttaa myös allergisia oireita, kuten esimerkiksi iho- tai hengitystieoireita.

Erilaisia pölyttäviä materiaaleja:

  • Puupöly
  • Betonipöly
  • Kipsipöly

Tutustu rakennussiivouksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle rakennussiivous.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Siivouspalvelu Kotisiivous Muuttosiivous Kodinhoitaja Siivousfirma Ylläpitosiivous Homesiivous Remonttisiivous Erikoissiivous Rappusiivous Graffitin poisto Tuholaistorjunta Luteiden torjunta Rottien ja hiirien torjunta Otsonointi
Rakennussiivous

Kilpailuta rakennussiivous Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä