Seinän rappaus

Tarvitsetko palvelua seinän rappaus?

 • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
 • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
 • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta seinän rappaus

Seinän rappaaminen kannattaa kilpailuttaa

Erilaisiin seinäpintoihin kohdistuvat rappaukset voidaan tehdä niin sisä- kuin ulkoseinillekin.

Vertaile seinien rappaus helposti

Minkälaisesta seinään kohdistuvasta rappauksesta onkaan kyse, löydät seinärappausten ammattilaiset Kodinplazasta. Huomioitavaa:

 • sisäseinien rappauksella voidaan vaikuttaa sisustukseen
 • ulkoseinien rappauksella pintoja voidaan suojata
 • rappauksia tehdään monenlaisille eri seinäpinnoille
 • rappauksesta voidaan käyttää myös nimitystä slammaus

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Kyseessä on harkkoseinäinen omakotitalo,jonka alakerran ulkoseinät on 80-luvulla maalattu.Seinät pitäsi saada rapattua tasasiksi eli harkkojen väliset saumat pitäisi saada näkymättömiin
Turku
Paikkakunta Turku
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Seinän tyyppi Ulkoseinä
Seinän materiaali Kivi,Jokin muu
Rapattava pinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla

Kyseessä on harkkoseinäinen omakotitalo,jonka alakerran ulkoseinät on 80-luvulla maalattu.Seinät pitäsi saada rapattua tasasiksi eli harkkojen väliset saumat pitäisi saada näkymättömiin

Piha-alue on jo "siivottu" kaikki ylimääräinen projektin tieltä pois.Seinät ehjät,mutta maalipinta haalistunut,joskin ehjä.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta seinän rappaus
Olohuoneen seinän rappaaminen
Kirkkonummi
Paikkakunta Kirkkonummi
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Seinän tyyppi Sisäseinä – kuivatila
Seinän materiaali Kipsilevy
Rapattava pinta-ala 5 - 10 m2
Kohteen rakennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin

Olohuoneen seinän rappaaminen

Kaipaisin rappausta olohuoneen seinään. Seinä on valkoinen perus kipsilevy seinä ihan hyvässä kunnossa. Rappaus tehtäisiin ns. sisustusmielessä.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta seinän rappaus
Rinnetalon alakerran rappaus noin 100m2
Siilinjärvi
Paikkakunta Siilinjärvi
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Seinän tyyppi Ulkoseinä
Seinän materiaali Kivi
Rapattava pinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi Kohde on rakennusvaiheessa

Rinnetalon alakerran rappaus noin 100m2

Valuharkosta tehty OKT alakerta, rinnetalo, pystytetty loppuvuonna 2015. Pinta rakentamisen jäljiltä. Kuvassa tarkemmin. 4 ovea, 3 ikkunaa. Pyydän kokonaistarjousta työlle ja materiaaleille. Soita niin jutellaan lisää toteutuksesta. Työt voisi aloittaa heti.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta seinän rappaus

Sisäseinän rappauksella tyylikkyyttä sisätiloihin

Sisäseinien pintarappauksella on monia eri hyötyjä, joista useimmat liittyvät tilan tyylikkyyteen tai sisustukseen. Erilaisilla pinnoitteilla on mahdollista viestittää ainutlaatuista ja persoonallista tyyliä, riippuen tietenkin asukkaiden omista preferensseistä ja mieltymyksistä. Käytännössä lähes minkä tahansa sisäpinnan voi rapata ja tästä syystä rappauksia tehdäänkin esimerkiksi harkkoseinän, betoniseinän, kipsilevyseinän, lastulevyseinän tai tiiliseinän pinnoille.

Myös tyylejä ja värejä on nykypäivänä saatavilla useita erilaisia, joissakin vaihtoehdoissa värimaailmat ovat jo melkein verrattavissa erilaisiin maalausväreihin. Erilaisia rappaustyylejä ovat muun muassa harjattu pinta, hierretty pinta tai piirtopinta ja niitä voidaan käyttää yksilöllisesti tilan ja tarpeen mukaan. Yleensä seinältä vaaditaan liikkumattomuutta sekä tasaisuutta – tasoitus voidaankin tehdä esimerkiksi verkkovahvikkeen ja pohjarappauksen avulla.

Ulkoseinän rappauksella suojan lisäksi muutosta ilmeeseen

Kun kyseessä on talon tai rakennuksen ulkopuolisten seinien rappaaminen, tulee tyylikkyyden lisäksi kyseeseen myös rappauksen antama suoja ulkoseinäpinnalle. Suojauksella tarkoitetaan ensisijaisesti sadeveden pääsyn estäminen rakenteisiin, mutta yhtälailla myös seinärakenteiden kuivumista eli kosteuden siirtymistä tehokkaasti ulkoilmaan. Hyvän rappauslaastin ominaisuuksia ovat esimerkiksi:

 • kestää erilaisia säävaihteluita
 • tarttuu hyvin seinäpinnalle
 • mekaaninen kestävyys
 • säilyttää halutun väriin pitkälläkin aikavälillä

Seinän slammaus on yksi käytettävistä termeistä

Riippuen kuppikunnasta, voidaan seinäpinnoille tehtävistä rappauksista käyttää tietyissä yhteyksissä myös nimitystä slammaus, joka joissakin tilanteissa on rinnastettavissa myös ohutrappaukseen. Tällainen kevyempi rappaustapa jättää seinäpinnoissa olevien materiaalien, kuten harkkoseinän tai tiiliseinän ääriviivat näkyville, eikä peitä niitä kokonaan.

Muistathan, että riippumatta seinätyypistä tai käytettävistä nimityksistä voi jättää tarjouspyynnön kaikista eri seiniin liittyvistä rappaustöistä oli kyseessä sitten kellarin seinän, saunan seinän, tai kylpyhuoneen seinien rappaus.

Kilpailuta seinän rappaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä