Seinän muuraus

Seinän muuraus

Seinän muuraus

Tarvitsetko palvelua seinän muuraus?

Kilpailuta seinän muuraus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Seinän muuraus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 21.09.2022 klo 15:09

Erilaisten seinien muuraaminen voidaan toteuttaa useilla eri materiaaleilla riippuen seinän käyttötarkoituksesta. Muurattu seinä voi olla esimerkiksi ulkotiiliseinä, kellarin kantava seinä, kylpyhuoneen harkkoseinä tai vaikkapa kevyt väliseinä.

Mitä maksaa seinän muuraus?

Katso hintasivu: Seinän muuraus hinta

Saako seinän muurauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta seinän muuraus saa kotitalousvähennystä. Seinän muuraus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 seinän muurauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Väliseinän muuraus jakaa tiloja

Erilaisten muurattavien väliseinien avulla talon, asunnon tai muun rakennuksen tiloja voidaan jaotella erilaisten tarpeiden tai jo aiemmin tehtyjen rakennussuunnitelmien mukaan. Suunnitelmiin on saattanut vaikuttaa esimerkiksi kotitaloudessa asuvien henkilöiden lukumäärä nyt ja tulevaisuudessa tai muut tilaan liittyvät tarpeet.

Väliseiniä on useita erilaisia ja osa niistä voidaan muurata kantavaksi ja osa kevyiksi. Kantavan väliseinän tai muun seinän muuraaminen voidaan toteuttaa esimerkiksi ponttiharkkojen avulla ohutsaumamuurauksella tai tiilillä. Myös kevyen väliseinän voi muurata edellä mainituilla tavoilla tai mahdollisesti väliseinälaatoilla. Parhaista ratkaisuista ja muurauskäytännöistä kannattaa keskustella Kodinplazan ammattimuurareiden kanssa.

Tiiliseinän muuraus sisätiloissa tai julkisivussa

Myös julkisivumuuraus sekä väliseinien muuraus voidaan toteuttaa tiilten avulla. Tiilten kanssa pelatessa tulee olla tarkkana käytettävien laastimäärien kanssa. Sopiva määrä levittyy tasaisesti koko tiilipinnan alueelle ja auttaa sitä kiinnittymään paremmin muiden tiilten kanssa. Ylimääräinen pursuama voidaan poistaa esimerkiksi muurauskauhan avulla ja käyttää seuraavissa tiilissä uudelleen. Oleellista lopputuloksen kannalta on pystysaumojen oikeaoppinen täyttyminen.

Lisätietoa seinämuurauksista

Käytännössä mikä tahansa rakennuksessa tai kiinteistössä oleva seinä voidaan muurata oli kyseessä sitten talon sisäseinä tai ulkoseinä. Minkälaista ratkaisua etsikään, löydät Kodinplazasta muurarin saunan, pesuhuoneen, kylpyhuoneen, kaarevan seinän, julkisivun tai minkä muun tahansa seinän muuraukseen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Seinän muuraus

Kilpailuta seinän muuraus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä