Graffitin poisto

Graffitin poisto

Graffitin poisto

Tarvitsetko palvelua graffitin poisto?

Kilpailuta graffitin poisto nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Graffitin poisto – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.06.2022 klo 22:06

Erilaisten graffitien sekä töhryjen poistaminen onnistuu parhaassa tapauksessa täysin ”jälkiä jättämättä” ja pintoja vahingoittamatta.

Mitä maksaa graffitin poisto?

Katso hintasivu: Graffitin poisto hinta

Saako graffitin poistosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta graffitin poisto saa kotitalousvähennystä. Graffitin poisto on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 graffitin poiston kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Graffitin poistoaine, miten se valitaan?

Graffitin poistoaine valitaan jokaiselle kohteelle erikseen. Ennen kuin graffitia lähdetään poistamaan esimerkiksi kerrostalon seinästä, on hyvä ymmärtää urakkaan liittyvien kemikaalien ja materiaalien suhde toisiinsa sekä käsillä olevaan urakkaan. Ensinnäkin on hyvä ymmärtää alustan ominaisuus, johon graffiti, tussi tai jokin muu töhry on laitettu. Jokainen alusta on omanlainen ja reagoi graffitiin erilailla. Myös olosuhteet, kuten auringonpaiste, sade sekä lämpötilat vaikuttavat graffitin poistoaineen valintaan.

Graffitin irrotus tiiliseinästä

Poisto tiiliseinästä voidaan tehdään parillakin eri tavalla. Ensimmäinen vaihtoehto on kuivajää, joka on myös ympäristöystävällinen ja kemikaaliton vaihtoehto. Toinen tapa on tehdä poisto soodapuhalluksen avulla. Kumpikin tapa on tehokas, eivätkä ne vahingoita tiiliseinän pintoja.

Töhryjen poisto ja muuta tietoa

Töhryn poisto alkaa pintojen ja töhrymateriaalin kartoituksella. Kun perustiedot ovat selvillä, voidaan eri mahdollisuuksien mukaan puhdistuksessa käyttää painepesua, kuivahöyrypuhallusta, soodapuhallusta, vesihiekkapuhallusta tai lasimurskapuhallusta.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Graffitin poisto

Kilpailuta graffitin poisto Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä