Graffitin poisto

Graffitin poisto

Graffitin poisto

Tarvitsetko palvelua
Graffitin poisto?

Kilpailuta graffitin poisto nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Graffitin poisto – Mitä tarkoittaa graffitin poisto?

Päivitetty: 28.11.2023 klo 10:11

Erilaisten graffitien sekä töhryjen poistaminen onnistuu parhaassa tapauksessa täysin ”jälkiä jättämättä” ja pintoja vahingoittamatta.

Mitä maksaa graffitin poisto?

Katso hintasivu: Graffitin poisto hinta

Saako graffitin poistosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta graffitin poisto saa kotitalousvähennystä. Graffitin poisto on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 graffitin poiston kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Graffitin poistoaine, miten se valitaan?

Graffitin poistoaine valitaan jokaiselle kohteelle erikseen. Ennen kuin graffitia lähdetään poistamaan esimerkiksi kerrostalon seinästä, on hyvä ymmärtää urakkaan liittyvien kemikaalien ja materiaalien suhde toisiinsa sekä käsillä olevaan urakkaan. Ensinnäkin on hyvä ymmärtää alustan ominaisuus, johon graffiti, tussi tai jokin muu töhry on laitettu. Jokainen alusta on omanlainen ja reagoi graffitiin erilailla. Myös olosuhteet, kuten auringonpaiste, sade sekä lämpötilat vaikuttavat graffitin poistoaineen valintaan.

Graffitin irrotus tiiliseinästä

Poisto tiiliseinästä voidaan tehdään parillakin eri tavalla. Ensimmäinen vaihtoehto on kuivajää, joka on myös ympäristöystävällinen ja kemikaaliton vaihtoehto. Toinen tapa on tehdä poisto soodapuhalluksen avulla. Kumpikin tapa on tehokas, eivätkä ne vahingoita tiiliseinän pintoja.

Töhryjen poisto ja muuta tietoa

Töhryn poisto alkaa pintojen ja töhrymateriaalin kartoituksella. Kun perustiedot ovat selvillä, voidaan eri mahdollisuuksien mukaan puhdistuksessa käyttää painepesua, kuivahöyrypuhallusta, soodapuhallusta, vesihiekkapuhallusta tai lasimurskapuhallusta.

Tutustu graffitin poistosta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle graffitin poisto.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Siivouspalvelu Kotisiivous Muuttosiivous Kodinhoitaja Rakennussiivous Siivousfirma Ylläpitosiivous Homesiivous Remonttisiivous Erikoissiivous Rappusiivous Tuholaistorjunta Luteiden torjunta Rottien ja hiirien torjunta Otsonointi
Graffitin poisto

Kilpailuta graffitin poisto Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä