Kalmasiivous

Kalmasiivous

Kalmasiivous

Tarvitsetko palvelua kalmasiivous?

Kilpailuta kalmasiivous nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kalmasiivous – Mitä tarkoittaa kalmasiivous?

Päivitetty: 17.09.2023 klo 15:09

Erilaiset kalmasiivoukset, myös kalmapuhdistus tai siivous kuoleman jälkeen, saattavat asunnon tai muun kiinteistön jälleen käyttökuntoon. Kalmasiivousta sekä muut tarvittavat kalmatyöt tekee tyypillisesti kalmasiivooja.

Mitä maksaa kalmasiivous?

Katso hintasivu: Kalmasiivous hinta

Saako kalmasiivouksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kalmasiivous saa kotitalousvähennystä. Kalmasiivous on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 kalmasiivouksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kalmapuhdistus jätetään monesti ammattilaisen tehtäväksi

Kalma-asunto tarkoittaa asuntoa, johon on menehtynyt ihminen esimerkiksi luonnollisen kuoleman tai rikoksen seuraamuksena. Ruumis voi hajullaan sekä eritteillään aiheuttaa pinnoille, irtaimistolle tai jopa rakenteille vahinkoa. Vahinkojen korjaus jätetään monesti mielellään ulkopuolisen ammattilaisen tehtäväksi, jolla on työhön soveltuva varustus sekä välineet.

Lisätietoa kalmasiivouksesta

Kalmasiivouksen tavoitteena on saattaa kiinteistö tai asunto jälleen sellaiseen kuntoon, että siellä voi asua. Mitä erilaisia työvaiheita kalmatyöt voivat esimerkiksi pitää sisällään?

 • kalman hajun poistaminen
  • kalman haju voi olla tarttunut esimerkiksi seiniin, irtaimistoon, rakenteisiin tai esimerkiksi sälekaihtimiin
  • poisto aloitetaan yleensä irtoeritteiden ja lian poistolla, jonka jälkeen voidaan toteuttaa erilaiset hajunpoistokäsittelyt
 • irtaimiston hävitys
  • monesti irtaimiston hävitys on järkevää, sillä uusien kalusteiden hankinta tulee halvemmaksi verrattuna saastuneiden kalusteiden puhdistukseen
 • pintarakenteiden purku
  • monet siivousyritykset tarjoavat myös pintarakenteiden purkua, jotta siivous saadaan suoritettua riittävän tehokkaasti

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kalmasiivous

Kilpailuta kalmasiivous Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä