Puvun pesu

Puvun pesu

Puvun pesu

Tarvitsetko palvelua puvun pesu?

Kilpailuta puvun pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Puvun pesu – Mitä tarkoittaa puvun pesu?

Päivitetty: 20.09.2023 klo 11:09

Erilaisten pukujen peseminen ja puhdistus onnistuu monesti parhaiten pesulassa. Puvut vaativat yleensä toimenpiteitä, joita ei kotioloissa voi suorittaa. Arvokkaita pukuja ei kannata myöskään pilata väärillä pesutavoilla.

Mitä maksaa puvun pesu?

Katso hintasivu: Puvun pesu hinta

Saako puvun pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta puvun pesu saa kotitalousvähennystä. Puvun pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 puvun pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Miksi puku kannattaa pesettää pesulassa?

Puvun peseminen on vaikea toteuttaa kotioloissa. Mikäli pesua yrittää itse on yleensä lopputuloksena kutistunut tai todella ryppyinen puku.

Milloin miesten puku tulisi pestä?

Paras ajankohta pesemiselle on heti juhlien tai tilaisuuksien jälkeen. Esimerkiksi pukuihin tarttuu kesäkuumalla helposti hiki.

Miten juhlapukujen pesupalvelu toimii?

Tavanomaisesti puku viedään itse pesulaan, mutta jotkin pesulat tarjoavat pukujen noutoa myös kotoa. Varsinkin jos pukuja on paljon ja pukuja pesettää samanaikaisesti useita, on nouto yleensä huomattavasti helpompi vaihtoehto.

Pesulassa puvulle tehdään erilaisia toimenpiteitä, riippuen puvun materiaaleista sekä ohjeistuksesta. Kun puvut ovat puhtaita, voidaan ne toimittaa sinulle tai puvun voi hakea itse pesulasta. Pesemisessä kestää tavallisesti kaksi tai kolme päivää, mutta yksittäisen puvun voi joskus saada pestyä jopa saman päivän aikana.

Erilaisia puvulle tehtäviä toimenpiteitä

  • Tahrankäsittely
  • Kemiallinen pesu
  • Emulsiopesu tai vesipesu
  • Viimeistely

Kemiallinen pesu

Kemiallinen pesu on herkin pesutapa. Sen avulla erilaiset materiaalit eivät kutistu, veny tai hajoa. Kemiallinen pesu ei jätä vaatteisiin kemikaaleja.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Puvun pesu

Kilpailuta puvun pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä