Mattopesula

Mattopesula

Mattopesula

Tarvitsetko palvelua
Mattopesula?

Kilpailuta mattopesula nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa mattopesula?

Päivitetty: 14.02.2024 klo 18:02

Ammattitaitoiset mattopesulat tekevät vaativatkin mattopesut puolestasi. Mattojen pesu tai puhdistus tehdään tyypillisesti kotona tai mattopesulan toimipisteessä. Pestävä matto voi olla esimerkiksi villamatto, polypropeeni-matto, juuttimatto, karvamatto, nukkamatto tai vaikkapa viskoosimatto.

Mitä maksaa mattopesula?

Katso hintasivu: Mattopesula hinta

Saako mattopesuloille kotitalousvähennystä?

Palvelusta mattopesula saa kotitalousvähennystä. Mattopesula on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2024 mattopesuloiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Mattojen peseminen pesulassa on helppoa

Tavallisesti mattoja on totuttu pesemään kesäaikana juuriharjan sekä mäntysuovan kanssa. Näin matot saadaan kuivattua ulkona auringonpaisteessa. Suomessa ei kuitenkaan aina ole kesä, eivätkä kaikki matot kestä vesipesuja tai erilaisia pesuaineita.

Mattoja voi tavallisesti pestä niille tarkoitetuilla pesupaikoilla, jottei niistä irtoava likavesi tai pesuaine pääse luontoon. Mattopesupaikoilla on yleensä kunnollinen pesuallas sekä kunnollinen viemäröinti kunnallisverkkoon, jolloin jätevedet eivät pääse luontoon.

Jos et pysty pesemään mattoja itse, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Mattopesuja tarjoavat yrityksillä on käytössään erilaisia pesutekniikoita sekä välineitä, joita ei kotoa yleensä löydy. Näin erilaisin menetelmin puhdistettavat matot saadaan puhtaiksi.

Herkät matot kannattaa viedä pesulaan

Erityisesti matot, jotka ovat herkästä materiaalista tai kirkkaasti värjättyjä, kannattaa viedä pesulaan. Kotipesussa matto saattaa kulua, jolloin maton purkaantuminen tai haalistuminen on mahdollista. Mattopesulassa olevat erikoispuhdistusvälineet puhdistavat matot hellävaroen sekä mattoa vahingoittamatta.

Esimerkkejä erilaisia puhdistettavista matoista:

  • villamatto
  • nukkamatto
  • karvamatto

Tutustu mattopesuloille jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle mattopesula.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Sohvan pesu Kuivapesu Puvun pesu Talon pesu
Mattopesula

Kilpailuta mattopesula Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä