Mattopesula

Mattopesula

Mattopesula

Tarvitsetko palvelua mattopesula?

Kilpailuta mattopesula nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Mattopesula – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 25.11.2022 klo 11:11

Ammattitaitoiset mattopesulat tekevät vaativatkin mattopesut puolestasi. Mattojen pesu tai puhdistus tehdään tyypillisesti kotona tai mattopesulan toimipisteessä. Pestävä matto voi olla esimerkiksi villamatto, polypropeeni-matto, juuttimatto, karvamatto, nukkamatto tai vaikkapa viskoosimatto.

Mitä maksaa mattopesula?

Katso hintasivu: Mattopesula hinta

Saako mattopesuloille kotitalousvähennystä?

Palvelusta mattopesula saa kotitalousvähennystä. Mattopesula on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 mattopesuloiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Mattojen peseminen pesulassa on helppoa

Tavallisesti mattoja on totuttu pesemään kesäaikana juuriharjan sekä mäntysuovan kanssa. Näin matot saadaan kuivattua ulkona auringonpaisteessa. Suomessa ei kuitenkaan aina ole kesä, eivätkä kaikki matot kestä vesipesuja tai erilaisia pesuaineita.

Mattoja voi tavallisesti pestä niille tarkoitetuilla pesupaikoilla, jottei niistä irtoava likavesi tai pesuaine pääse luontoon. Mattopesupaikoilla on yleensä kunnollinen pesuallas sekä kunnollinen viemäröinti kunnallisverkkoon, jolloin jätevedet eivät pääse luontoon.

Jos et pysty pesemään mattoja itse, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Mattopesuja tarjoavat yrityksillä on käytössään erilaisia pesutekniikoita sekä välineitä, joita ei kotoa yleensä löydy. Näin erilaisin menetelmin puhdistettavat matot saadaan puhtaiksi.

Herkät matot kannattaa viedä pesulaan

Erityisesti matot, jotka ovat herkästä materiaalista tai kirkkaasti värjättyjä, kannattaa viedä pesulaan. Kotipesussa matto saattaa kulua, jolloin maton purkaantuminen tai haalistuminen on mahdollista. Mattopesulassa olevat erikoispuhdistusvälineet puhdistavat matot hellävaroen sekä mattoa vahingoittamatta.

Esimerkkejä erilaisia puhdistettavista matoista:

  • villamatto
  • nukkamatto
  • karvamatto

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Sohvan pesu Kuivapesu Puvun pesu Talon pesu
Mattopesula

Kilpailuta mattopesula Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä