WC-pesu

WC-pesu

WC-pesu

Tarvitsetko palvelua WC-pesu?

Kilpailuta WC-pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

WC-pesu – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.04.2022 klo 19:04

Vessan tai WC-tilan säännöllinen puhdistus ja peseminen pitää WC:n viihtyisänä ja pinnat kirkkaana. Pesu voi sisältää esimerkiksi peilin, lavuaarin tai altaan, vessanpöntön, kaakeleiden tai vaikkapa saumojen puhdistuksen.

Mitä maksaa WC-pesu?

Katso hintasivu: WC-pesu hinta

Saako WC-pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta WC-pesu saa kotitalousvähennystä. WC-pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 WC-pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoja WC:n pesemisestä

Vessan peili kannattaa pyyhkäistä kostella rätillä, jotta saadaan peili puhtaaksi esim. hammastahnajäänteistä tai muista. Jos kyseessä on peilikaappi, kannattaa sekin pestä sisältä aina tietyn väliajoin.

Lavuaarin eli pesualtaan pesemiseen soveltuu mainiosti jokin sellainen väline, joka ei naarmuta lavuaarin pintaa. Monet käyttävät tiskiharjaa, mutta työn pystyy tekemään myös pesusientä käyttäen. Lavuaarin pesu aloitetaan veden levittämisellä pintoihin, jonka jälkeen altaan pinnat harjataan puhtaaksi laimennetulla puhdistusaineella ja vedellä. Lopuksi lavuaari huuhdellaan ja pestään tarvittaessa myös alapuoleltakin.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

WC-pesu

Kilpailuta WC-pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä