Huopakaton korjaus

Huopakaton korjaus – Mitä tarkoittaa huopakaton korjaus?

Huopakaton korjaus

Tarvitsetko palvelua huopakaton korjaus?

Kilpailuta huopakaton korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Huopakaton korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 25.08.2023 klo 14:08

Huopakaton korjaaminen, paikkaus tai huolto edessä? Oli kyseessä sitten huopakaton pienet tai suuretkin vauriot, kannattaa ne hoitaa ajoissa kuntoon. Kattohuovan sekä huopien saumakohdat voi tarkistaa esimerkiksi keväisin.

Mitä maksaa huopakaton korjaus?

Katso hintasivu: Huopakaton korjaus hinta

Saako huopakaton korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta huopakaton korjaus saa kotitalousvähennystä. Huopakaton korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 huopakaton korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Huopakaton huolto kaikkialla Suomessa

On järkevää tarkistaa huopakaton kunto ainakin kerran vuodessa, esimerkiksi keväällä lumien lähdön jälkeen. Mahdollisimman ripeä toiminta on myös huopakattojen huoltamisen suhteen valttia, sillä pidempiaikaiset vuodot voivat aiheuttaa suurempia vaurioita aina aluskatteeseen asti. Tässä muutamia eri korjausmenetelmiä tai huopatyyppejä:

  • bitumi
  • korjausmassa
  • piki

Palahuopakaton korjaus, huolto vai paikkaus – mitä tarvitsen?

Kaikki riippuu oikeastaan huopakattosi kunnosta. Kulumat, reiät sekä erilaiset repeytymät kertovat siitä, että on tullut aika huollolle. Myös ilma voi muodostaa ”kuplan” huovan alle eli myös erilaisten kohoumien kanssa kannattaa olla tarkkana. Huopakaton korjaaminen tai paikkaaminen onnistuu myös talvella, mikäli lumet saadaan ainakin riittäviltä osin pois.

Huopakaton paikkausmassa

Paikkaustapoja sekä –menetelmiä on olemassa muutamia erilaisia. Yleensä etenkin huopakatoille sopiva korjausmassa on ominaisuuksiltaan joustava, mutta silti vesitiivis ja kestävä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Huopakaton korjaus

Kilpailuta huopakaton korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä