Lattian laatoitus

Tarvitsetko palvelua lattian laatoitus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta lattian laatoitus 

Lattian laatoittaminen laadukkaasti

Lattialaatat voidaan asentaa ulko-, sisä-, kuiva- tai märkätilaan. Laattojen asennus vaatii ammattitaitoa, - tietoa ja huolellisuutta, jotta lopputuloksesta saadaan kestävä ja näyttävä lattiapinta.

Vertaile lattian laatoittaminen helposti

Minkälaiseen tilaan tahansa lattialaattojen kiinnitys ollaan tekemässä, löydät laatoitukseen erikoisosaajat ja ammattilaiset Kodinplazasta. Laatoitukseen liittyy:

  • laatoitettava tilan alusta
  • laastin levitys ja lattialaatan asennus
  • saumaaminen ja viimeistely

Tarjouspyyntöjä

Eteisen lattian lattialämmityksen asennus, laatoitus ja saumaus

Eteinen noin 6 neliötä. Laatan koko 30x30. Sähkökaappi on 2m päässä joten tulee tehdä betoniin (parketin alle, parketti on purettuna) tila/väylä sähkökaapelille. Termostaatti tulee siihen sähkökaapin alle. Se väylä tulisi tehdä 15.2 koska sen jälkeen alamme laittaa uutta parkettia muualle asuntoon.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Laatoitettava ala 20 m2 tai alle
Tilan tyyppi Sisätila – kuivatila
Kohteen rakennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin

Eteisen, keittiön ja olohuoneen laatoitus

Hankin laatat (60cm x 60cm) itse. Lattia on laminaattia ja se vaihdetaan laatalle. Eteinen, olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Noin 55 neliöö. Haluan hinta-arvion tälle työlle.
Paikkakunta Jyväskylä
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Laatoitettava ala 50 - 75 m2
Tilan tyyppi Sisätila – kuivatila
Kohteen rakennusvuosi 2000-luvulla

Kodinhoitohuone+suihkutila+saunan lattiat

Laatoitettavan lattian ala 7m x 2,3m =n.16 m2 sis. kodinhoitohuoneen suihkutilan ja saunan / peräkkäiset tilat.. Kodinhoitohuoneen tilan pituus 3m, leveys 2,3m. Kodinhoitohuoneen seinät voidaan levyttää ja maalata eli seinälaatoitusta 1,5mx2,3m miinus oviaukot2x, tämä siis n. 12,5m2. Seinälaatoituksen osuus vain suihkualuella.
Ovilistojen vaihto valkoiseen 4x.
Paikkakunta Espoo
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Laatoitettava ala 30 - 40 m2
Tilan tyyppi Sisätila – märkätila
Kohteen rakennusvuosi 1990-luvulla

Laatoitus muovimaton päälle – näkökulmia

Muovimaton päälle laatoitus ei ole suositeltavaa, koska saneerauslaasti saa muovimaton reagoimaan siten, että muovi kutistuu ja matto irtoaa helposti alustasta tai sen saumat repeävät, jolloin pohja ei ole enää vesitiivis ja samalla laatatkin irtoavat. Mikäli kyseessä on kuivatila voidaan muovimaton päälle laatoittamista harkita mieluummin, mutta laattojen irtoamisriski on edelleenkin olemassa. Muovimaton päälle laatoittaminen houkuttelee useimpia kotitalouksia siksi, että mattojen alla voi olla asbestia, jonka kiristyneet remonttimääräykset kasvattavat muovimaton poiston ja tehtävän laatoituksen kokonaishintaa merkittävästi. Lattian laatoittaminen vanhan laatan päälle on suositeltavampaa kuin muovimaton päälle laatoitus, mutta molemmissa tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen tai ainakin isännöitsijään.

Kilpailuta lattian laatoitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä