Lattian laatoitus

Lattian laatoitus

Lattian laatoitus

Tarvitsetko palvelua lattian laatoitus?

Kilpailuta lattian laatoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian laatoitus – Mitä tarkoittaa lattian laatoitus?

Päivitetty: 22.11.2023 klo 19:11

Lattian laatoittaminen tai kaakelointi onnistuu niin ulko-, sisä-, kuiva- kuin märkätiloissakin. Lattialaattojen asennus vaatii ammattitaitoa, tietoa ja huolellisuutta, jotta lopputuloksesta saadaan kestävä ja näyttävä lattiapinta.

Mitä maksaa lattian laatoitus?

Katso hintasivu: Lattian laatoitus hinta

Saako lattian laatoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian laatoitus saa kotitalousvähennystä. Lattian laatoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 lattian laatoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Laatoitus muovimaton päälle – näkökulmia

Muovimaton päälle laatoitus ei ole suositeltavaa, koska saneerauslaasti saa muovimaton reagoimaan siten, että muovi kutistuu ja matto irtoaa helposti alustasta tai sen saumat repeävät, jolloin pohja ei ole enää vesitiivis ja samalla laatatkin irtoavat. Mikäli kyseessä on kuivatila voidaan muovimaton päälle laatoittamista harkita mieluummin, mutta laattojen irtoamisriski on edelleenkin olemassa. Muovimaton päälle laatoittaminen houkuttelee useimpia kotitalouksia siksi, että mattojen alla voi olla asbestia, jonka kiristyneet remonttimääräykset kasvattavat muovimaton poiston ja tehtävän laatoituksen kokonaishintaa merkittävästi. Lattian laatoittaminen vanhan laatan päälle on suositeltavampaa kuin muovimaton päälle laatoitus, mutta molemmissa tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen tai ainakin isännöitsijään.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattian laatoitus

Kilpailuta lattian laatoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä