Koirankoppi rakentaminen

Koirankoppi rakentaminen hinta

Koirankoppi rakentaminen

Paljonko maksaa koirankoppi rakentaminen?

Koirankopin rakentamisen hinta on keskimäärin 400 €

Hinnan vaihteluväli 264 € – 610 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Koirankopin rakentamisen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Koirankoppi rakentaminen – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 06.06.2021 klo 07:06

Koirankopin rakennuttaminen maksaa keskimäärin noin 250 € – 700 € kopin koosta, varustuksesta ja mahdollisista eristystöistä riippuen.

Miten koirankopin rakentamisen hinta muodostuu?

Koirankopin rakentamisen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • koirankopin piirustukset ja mitat
  • koirankopin rakennus- ja eristystyöt
  • tarvittavat koirankopin rakentamisen välineet, -tarvikkeet, -materiaalit ja koneet

Koirankopin rakentamisessa ja valitsemisessa tulee huomioida koirankopin käyttötarkoitus. Tuleeko koirankoppi esimerkiksi sisätilaan koiran ”omaksi huoneeksi” vai ulos pihalle, jolloin tulee huomioida tarpeelliset lämmitysominaisuudet. Koirankopin koko vaikuttaa olennaisesti hintaan, ja yhdelle koiralle rakennettavan koirankopin materiaalikustannukset ovat halvimmillaan noin 100 euroa. 

Yleisimpiä koirankopin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:

  • tehdäänkö koirankoppi yhdelle, kahdelle vai useammalle koiralle
  • sijoitetaan koirankoppi ulos vai sisälle
  • millainen lämpöeristys halutaan
  • tarvitaanko erillistä lämmitystä
  • valitut rakennusmateriaalit tai valmispaketin hinta

Koirankoppi on erinomainen vaihtoehto koiralle, joka tykkää olla ulkona. Koirankoppi antaa koiralle suojaa sateelta, tuulelta ja auringonpaisteelta.

Saako koirankopin rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta koirankoppi rakentaminen ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa koirankopeista

Mikäli koirankoppi on koiran asuinkäytössä, vaativat talven kylmät ja kesän koleat säät koirankopin ominaisuuksilta hyvää lämmöneristystä sekä mahdollisesti lämmitintä. Jos koppiin on asennettu lämmitin, vaatii se yleensä sähkön vetämistä kopille.

Koirankoppeja saa raakapuusta tehtyinä valmismalleina, mutta sellaisen voi myös rakennuttaa. Kun koppi rakennetaan säänkestäväksi, on se myös pitkäikäinen. Tavallisesti koppi voidaan sovittaa myös talon ulkoasuun, esimerkiksi käsittelemällä se maalilla.

Ominaisuuksiltaan koirankopit vaihtelevat loppujen lopuksi vain vähän, mutta yleensä koirankopeista saa helposti irrotettua katto-osan. Näin kopin tarkastaminen sekä siivoaminen helpottuvat yleensä huomattavasti. 

Koirankopin ympärille voidaan rakentaa myös aidattu alue. Aidoituksia voi myös ostaa valmiina tai koota itse elementtiosista. Aidoituksia on saatavilla erilaisissa väreissä sekä erikokoisina, joten omalle pihalle sopivan koiratarhan löytäminen ei ole vaikeaa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

Koirankoppi rakentaminen hinta

Kilpailuta koirankoppi rakentaminen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä