Kosteusvaurion korjaus

Tarvitsetko palvelua kosteusvaurion korjaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta kosteusvaurion korjaus 

Kosteusvaurion korjaaminen kannattaa kilpailuttaa

Kiinteistöihin voi sattua erilaisia kosteusvahinkoja, kun esimerkiksi rakenteet kastuvat, eivätkä ne pääse kuivumaan. Kosteusvaurio korjauksia tarjoavat yritykset auttavat selvittämään kosteusongelman aiheuttajan ja korjaamaan vahingot sekä mahdollisen vian, joka on aiheuttanut kosteusvaurion.

Vertaile kosteusvaurioiden korjauksia tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisen kosteusvaurion korjauksesta onkaan kyse, Kodinplazasta löydät kaikki kosteusvaurioiden korjaamiseen erikoistuneet ammattilaiset. Kosteusvaurioiden korjaamiseen liittyy:

  • kosteusvahingon kartoittaminen
  • kosteusmittaukset
  • kosteusvaurion perusteellinen korjaaminen

Tarjouspyyntöjä

Betonilattioiden kuivaus 8 m2 ja ulkoseinän purku ja koolaus

Mökin kylppärin ja saunan betonilattian kuivaus Nilsiässä. Pidempiaikainen veden valuminen rakenteisiin. Lisäksi ulkoseinän purku ja koolaus. Tarkoitus purkaa itse laatoitus ja tehdä uusi laatoitus. Tässä tulee kyseeseen vain kosteusvaurioituneen betonin kuivaus, ei uuden valua.
Paikkakunta Kuopio
Rakennuksen tyyppi Mökki tai vapaa-ajan asunto
Kohteen rakennusvuosi 1990-luvulla
Kuivattava pinta-ala 5 - 10 m2
Kohteen tyyppi Uuden betonivalun kuivatus

Kylpyhuoneessa todennäköinen kosteusvaurio

Kylpyhuoneen kaakeleiden saumat tummuvat
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Kastunut alue En osaa sanoa
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla

Lisätietoa kosteusvaurion korjaamisesta

Tavallisesti kosteusongelma ja –vauriot huomataan vasta pitkän ajan kuluttua vahingon syntymisestä, sillä kosteusvauriot saattavat olla kiinteistön rakenteissa piilossa useita vuosia – jopa kymmeniä vuosia. Mikäli kosteusongelma ei ole näkyvillä, niin sitä aletaan tutkimaan ja huomataan vasta kun kiinteistöä käyttävät ihmiset alkavat saamaan sairastelemaan tai huomataan selvää ummehtunutta hajua sisäilmassa. Kosteusvaurioita voi tapahtua useista eri syistä, eivätkö asunnossa asuvat ihmiset voi useinkaan välttyä kosteusvaurioilta, sillä kosteusongelma aiheutuu usein salakavalasti rakennuksen rakenteissa olevien puutteiden vuoksi. Esimerkiksi huonosti tehdyt tai kokonaan puuttuvat salaojat aiheuttavat rakennuksen alapuolella olevan maaperän kostumisen, mikä nousee alapohjaa ja mahdollisesti seinärakenteisiin – aiheuttaen laajoja kosteusvaurioita kiinteistölle.

Kilpailuta kosteusvaurion korjaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä