Sokkelin pinnoitus

Tarvitsetko palvelua sokkelin pinnoitus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Sokkelin pinnoitus

Sokkelin pinnoittaminen kaikkialla Suomessa

Sokkelin pinnoituksella voidaan viimeistellä talon tai rakennuksen julkisivu sekä parantaa kivijalan eristävyyttä.

Vertaile kivijalan pinnoitus helposti

Minkälaisen sokkelin, kivijalan tai perusmuurin pinnoituksesta onkaan kyse, löydät sokkeleiden ammattipinnoittajat Kodinplazasta. Tietoa:

  • vaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset
  • esimerkiksi maalaaminen, rappaus, rouhepinnoitus/kivipinnoitus tai sokkelilevy
  • pinnoittaminen lisää sokkelin käyttöikää ja vähentää sen huoltotarvetta

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Sokkelin kunnostus,maalaus,tai rouhepinnoite
Kirkkonummi
Paikkakunta Kirkkonummi
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pohjan pinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 2000-luvulla

Sokkelin kunnostus,maalaus,tai rouhepinnoite

Hei,Asun kivitalossa joka rakennettu 2003 .Keväällä on tarkoitus teettä sokkelin kunnostus,pieniä hiushalkeamia(kevytharkko),talo on 2 kerroksinen 153 neliöö,en osaa ihan tarkkaan määrittää minkä kokoinen sokkeli on. mietin joko maalausta tai rouhepinnoitteen sokkelille uutta ilmettä. Otan mielellään yhteysietoja vastaan ja noin alsutavan hintatiedon ,toki paikan päällä sitten arviointi mitä kaikkea joutuu tehdä jne.
Kiitoksia etukäteen

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta sokkelin pinnoitus

Vaihtoehdot eivät lopu kesken

Sokkelilla tarkoitetaan yleensä rakennuksen sekä rakennuksen perustusten välistä osaa, joka auttaa esimerkiksi rakenteista syntyvän painokuorman siirtämisessä edelleen perustusten varaan. Talon tai rakennuksen ulkopuolelta katsottuna monesti pinnoitettava alue jää esimerkiksi ulkoverhoilun alaosan sekä maanrajan väliin. Ilman pinnoitetta sokkeli on yleensä harmaa sekä kohtalaisen neutraalin näköinen. Vaihtoehdot sen ilmeen kohottamisessa ovat hyvin monipuoliset.

Rappaus eli slammaus monin eri tavoin

Sokkelin rappaaminen aloitetaan tarvittaessa pintojen tasoituksella sekä esimerkiksi halkeamien korjaamisella. Pohjarappaukseen soveltuvat materiaalit sekä niiden levitepaksuus voidaan määrittää pinnoissa olevien epätasaisuuksien perusteella.

Rappaus on suosittu vaihtoehto ensinnäkin sen takia, että sillä on useita eri toteutusmahdollisuuksia. Värimaailmat kehittyvät jatkuvasti ja niistä riittää nykyäänkin jo paljon valinnanvaraa. Toisaalta myös pinnan rakenteella voidaan viestittää erilaisia tyylejä. Esimerkkejä erilaisista pintavaihtoehdoista ovat roiskepinta, hierretty pinta tai harjattu pinta.

Rouhepinnoitus käy lähes kaikille pinnoille

Oli kyseessä sitten harkkosokkelin tai vanhan sokkelin pintakäsittely, voidaan se hyvin monissa eri tilanteissa toteuttaa rouhepinnoituksen avulla. Kivirouheella tehtävä pintakäsittely herättää pinnan ns. eloon ja on tämän lisäksi myös erittäin arvokkaan näköinen. Sen yleisiä ominaisuuksia ovat pitkäikäisyys sekä pitkät huoltovälit.

Levy yhtenä vaihtoehtona

Vanha tai miksei uusikin sokkeli voidaan pinnoittaa myös sokkelilevyn avulla. Levyt voivat olla tilanteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen joko eristettyjä tai eristämättömiä ja niiden pinta voi olla käsittelemätön tai valmiiksi käsitelty. Levyillä tehtävä pinnoite on monesti nopeampi ja helpompi asentaa, mutta sokkelin rakenteellisen kunnon täytyy silloin olla hyvä.

sokkelin pinnoittaminen maalaamalla, sokkelin maalauspinnoitus

kivijalan pinnoitus, sokkelin kivijalan pinnoittaminen maalauksella valkoiseksi

Kilpailuta sokkelin pinnoitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä