Talon pohjatyöt

Tarvitsetko palvelua talon pohjatyöt?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta talon pohjatyöt 

Talojen pohjatyöt kannattaa kilpailuttaa

Talon ja tontin pohjatöihin kuuluvat yleensä maaperätutkimus, maanrakennustyöt sekä perustusten teko.

Vertaile tontin pohjatöitä tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisia talon ja tontin pohjatöitä tarvitsetkaan, Kodinplazasta löydät talon ja tontin pohjatöihin erikoistuneet ammattilaiset helposti. Useamman tarjouspyynnön ja tarjousten vertailun etuja ovat:

  • säästä jopa 30% pohjatöiden kustannuksissa
  • saat tarjoukset helposti vertailtaviksi
  • tarjoukset pohjatöistä jopa 15 minuutissa

Talon ja tontin pohjatyöt

Pohjatöiden määrään vaikuttaa suuresti maaperätutkimuksella selvitetty tontin maaperän rakennusvalmius eli maanvaihdon ja paalutuksen tarpeellisuus. Pohjatyöt kannattaa tehdä perusteellisesti ammattilaisen toimesta, sillä rakennettava kiinteistö tulee olemaan perustusten varassa koko elinkaarensa ajan ja tehdyt virheet pohjatöiden aikana ovat erittäin kalliita korjata myöhemmin.

Omakotitalon pohjatyöt

Pohjatyöt eli maanrakennus sekä perustuksen teko ovat laaja kokonaisuus sekä yksi rakennuksen tärkeimmistä vaiheista. Pohjatöiden tarkoitus on valmistaa vankka pohja rakennukselle siten, että rakennuksen perustukset eivät petä myöhemmin.

Yleensä ennen perustussuunnittelua ja pohjatöiden aloittamista tehdään maaperätutkimus, jotta tiedetään mitä maanrakennustöitä tai perustustapaa tontilla tullaan käyttämään. Kuitenkin viimeistään rakennuslupaa varten tulee yleensä teettää maaperätutkimus. Oikeaoppisten perustusten tekoa ja merkitystä ei voida painottaa liikaa, sillä niiden tulee kestää vuosikausia.

Kilpailuta talon pohjatyöt
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä