Talon pohjatyöt

Talon pohjatyöt – Mitä tarkoittaa talon pohjatyöt?

Talon pohjatyöt

Tarvitsetko palvelua talon pohjatyöt?

Kilpailuta talon pohjatyöt nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Talon pohjatyöt – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 27.05.2023 klo 16:05

Huolellisesti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu rakennuksen, tontin sekä talon pohjien teko luovat kiinteistölle hyvän perustan.

Mitä maksaa talon pohjatyöt?

Katso hintasivu: Talon pohjatyöt hinta

Saako talon pohjatöistä kotitalousvähennystä?

Palvelusta talon pohjatyöt ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Talon ja tontin pohjatyöt

Pohjatöiden määrään vaikuttaa suuresti maaperätutkimuksella selvitetty tontin maaperän rakennusvalmius eli maanvaihdon ja paalutuksen tarpeellisuus. Pohjatyöt kannattaa tehdä perusteellisesti ammattilaisen toimesta, sillä rakennettava kiinteistö tulee olemaan perustusten varassa koko elinkaarensa ajan ja tehdyt virheet pohjatöiden aikana ovat erittäin kalliita korjata myöhemmin.

Omakotitalon pohjatyöt

Pohjatyöt eli maanrakennus sekä perustuksen teko ovat laaja kokonaisuus sekä yksi rakennuksen tärkeimmistä vaiheista. Pohjatöiden tarkoitus on valmistaa vankka pohja rakennukselle siten, että rakennuksen perustukset eivät petä myöhemmin.

Yleensä ennen perustussuunnittelua ja pohjatöiden aloittamista tehdään maaperätutkimus, jotta tiedetään mitä maanrakennustöitä tai perustustapaa tontilla tullaan käyttämään. Kuitenkin viimeistään rakennuslupaa varten tulee yleensä teettää maaperätutkimus. Oikeaoppisten perustusten tekoa ja merkitystä ei voida painottaa liikaa, sillä niiden tulee kestää vuosikausia.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Talon pohjatyöt

Kilpailuta talon pohjatyöt Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä