Kaakelien puhdistus

Kaakelien puhdistus

Kaakelien puhdistus

Tarvitsetko palvelua kaakelien puhdistus?

Kilpailuta kaakelien puhdistus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kaakelien puhdistus – Mitä tarkoittaa kaakelien puhdistus?

Päivitetty: 08.05.2023 klo 21:05

Haluatko saada kaakelit tai kaakelien saumat puhtaaksi? Erilaisten laattojen tai kaakeleiden sekä niiden välien eli kaakelisaumojen pesu ja puhdistaminen on monesti mahdollista myös kotikonstein.

Kalkinpoisto tehdään tyypillisesti happamalla puhdistusaineella (pH alle 5,5), kun taas rasvatahroihin tehoaa paremmin emäksinen puhdistusaine (pH yli 8,5).

Mitä maksaa kaakelien puhdistus?

Katso hintasivu: Kaakelien puhdistus hinta

Saako kaakelien puhdistuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kaakelien puhdistus saa kotitalousvähennystä. Kaakelien puhdistus on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 kaakelien puhdistuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Miten laattojen puhdistaminen kannattaa aloittaa?

Laatat voidaan ensimmäiseksi imuroida tavallisella imurilla, näin pinnasta saadaan puhdistettua irtolika sekä roskat. Lian poistamiseen voi käyttää myös rättiä tai moppia.

Itse pesu kannattaa aloittaa tavallisella vesipesulla. Voit käyttää puhdistuksen yhteydessä emäksistä pesuainetta. Anna pesuaineen vaikuttaa hetki, jotta lian poisharjaaminen onnistuu tehokkaasti. Muista pitää puhdistettavat alueet kosteana, sillä esimerkiksi emäksisiä pesuaineita ei kannata laittaa kuiviin saumoihin, sillä sauma voi kulua pesuaineesta.

Kylpyhuoneen shampoo ja rasvatahrat voidaan poistaa kotikonstein käyttäen vettä, johon on lisätty tiskiainetta tai mäntysuopaa.

Kalkinpoisto laatoilta

Kalkkia voidaan poistaa käyttäen happamia pesuaineita. Kalkinpoistossa voidaan käyttää esimerkiksi etikkaa tai sitruunahappoa. Kalkin puhdistaminen laatoilta on vaikeampaa mitä monimuotoisempia laatat ovat. Erilaiset urat tai muut pinnan muodot keräävät helposti suurempia määriä kalkkia, jolloin puhdistuskin on vaikeampaa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Kaakelisaumojen puhdistus
Kaakelien puhdistus

Kilpailuta kaakelien puhdistus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä