Kaakelien puhdistus

Tarvitsetko palvelua kaakelien puhdistus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta kaakelien puhdistus

Kaakeleiden pesu kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin

Pesemällä kaakelit tasaisin väliajoin, pysyvät ne siisteinä pidempään. Laattojen pintojen puhdistuksen yhteydessä kannattaa kiinnittää huomiota myös muuhun siisteyteen.

Vertaile laattojen puhdistuksen ammattilaiset vaivattomasti

Riippumatta siitä, millaisiin laattoihin tai kaakeleihin tarvitset pesijää, Kodinplazasta löydät kaakeleiden puhdistuksen ammattilaiset. Laattojen pintapuhdistuksiin liittyy:

  • Irtopölyn poistaminen
  • Laattojen puhdistaminen
  • Suoja-aineen lisäys

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Kylpyhuoneen ja WC:n kaakeleiden puhdistus
Seinäjoki
Paikkakunta Seinäjoki
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Tilan tyyppi Sisätila – märkätila
Puhdistettava pinta-ala 10 - 15 m2
Kaakeleiden sijainti Lattia,Seinä

Kylpyhuoneen ja WC:n kaakeleiden puhdistus

Lattia ja seinä puhdistuksen tarpeessa. Etenkin suihkunurkkauksessa on selkeästi enemmän pinttymiä ja jäämiä esimerkiksi saippuasta ja suihkuvedestä. Saumojen puhdistus olisi myös toivottaa esimerkiksi jonkin tyyppisellä höyrypesurilla.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta kaakelien puhdistus

Miten laattojen puhdistaminen kannattaa aloittaa?

Laatat voidaan ensimmäiseksi imuroida tavallisella imurilla, näin pinnasta saadaan puhdistettua irtolika sekä roskat. Lian poistamiseen voi käyttää myös rättiä tai moppia.

Itse pesu kannattaa aloittaa tavallisella vesipesulla. Voit käyttää puhdistuksen yhteydessä emäksistä pesuainetta. Anna pesuaineen vaikuttaa hetki, jotta lian poisharjaaminen onnistuu tehokkaasti. Muista pitää puhdistettavat alueet kosteana, sillä esimerkiksi emäksisiä pesuaineita ei kannata laittaa kuiviin saumoihin, sillä sauma voi kulua pesuaineesta.

Kylpyhuoneen shampoo ja rasvatahrat voidaan poistaa kotikonstein käyttäen vettä, johon on lisätty tiskiainetta tai mäntysuopaa.

Kalkinpoisto laatoilta

Kalkkia voidaan poistaa käyttäen happamia pesuaineita. Kalkinpoistossa voidaan käyttää esimerkiksi etikkaa tai sitruunahappoa. Kalkin puhdistaminen laatoilta on vaikeampaa mitä monimuotoisempia laatat ovat. Erilaiset urat tai muut pinnan muodot keräävät helposti suurempia määriä kalkkia, jolloin puhdistuskin on vaikeampaa.

Kilpailuta kaakelien puhdistus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä