Sisäkaton asennus

Sisäkaton asennus

Sisäkaton asennus

Tarvitsetko palvelua sisäkaton asennus?

Kilpailuta sisäkaton asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisäkaton asennus – Mitä tarkoittaa sisäkaton asennus?

Päivitetty: 22.08.2023 klo 08:08

Sisäkaton asentaminen tai kiinnitys voidaan tehdä useilla erilaisilla menetelmillä, joista esimerkkeinä mainittakoon levytys, panelointi tai vaikkapa erilaiset kattokankaat.

Mitä maksaa sisäkaton asennus?

Katso hintasivu: Sisäkaton asennus hinta

Saako sisäkaton asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäkaton asennus saa kotitalousvähennystä. Sisäkaton asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sisäkaton asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Sisäkaton levytys yhtenä vaihtoehtona

Suomessa käytettäviä sisäkattomateriaaleja on useita erilaisia, joista yksi on sisäkattojen levytys. Missä tahansa tilassa levytys tehdäänkään, on levyhissin käyttämisestä todennäköisesti erittäin suuri apu. Tavallisesti kattolevy on noin 13 mm paksuinen Gyproc –kipsilevy, jonka voi siirtää levyhissiin yleensä yhden ihmisen toimesta.

Levyhissin avulla levy voidaan siirtää haluttuun kohtaan ja kiinnittää koolinkeihin Gyproc-ruuveilla alkaen reunoilta ja siirtyen myöhemmin keskikoolinkeihin.

Lisää erilaisia asennusmenetelmiä ja materiaaleja sisäkatoille

Panelointi on myös yksi vaihtoehto, jonka voi monissa tapauksissa asentaa vanhan sisäkaton päälle. Panelointia käsitellään kuitenkin tarkemmin ja laajemmin sen omalla sivulla. Hieman yllättäenkin, yksi sisäkaton materiaali voi olla myös ns. kattokangas. Kattokankaan tai stretch-katon hyviä puolia on sen edullisuus sekä asennuksen nopeus – suurenkin sisäkaton voi asentaa sen avulla yhden päivän aikana.

Lisätietoa sisäkatoista

Sisäkatolla tarkoitetaan kodin, kiinteistön tai muun rakennuksen sisätiloissa olevaa kattorakennetta. Erilaisten vaihtoehtojen läpikäyminen on järkevää, sillä todennäköisesti valittua sisäkattomateriaalia ei ihan lähivuosina lähdetä muuttamaan. Vaihtoehtoja on monia ja jokaisella vaihtoehdolla on hyvät puolensa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sisäkaton asennus

Kilpailuta sisäkaton asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä