Sisäkaton korjaus

Tarvitsetko palvelua sisäkaton korjaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta sisäkaton korjaus 

Sisäkattojen korjaukset kaikkialla Suomessa

Sisäkattoihin kohdistuvat korjaustyöt vaihtelevat pienemmistä paikkaus- sekä kunnostustöistä suurempiin rakenteellisiin muutoksiin.

Vertaile sisäkaton korjaaminen helposti

Minkälaisesta sisäkaton korjaamisesta onkaan kyse, löydät sisäkattokorjaamisen erikoismiehet Kodinplazasta. Huomioitavaa:

  • korjaustoimenpiteiden laajuus: kunnostus, muutokset korkeuteen jne.
  • korjattavan sisäkaton pintojen materiaali
  • pintojen kunto ja korjaustarve

Tarjouspyyntöjä

Pinnalta halkeilevan olohuoneen sisäkaton korjaaminen

Vuonna 1927 rakennetun kerrostalon yksiö, jossa olohuoneen sisäkatto halkeilee useasta kohdasta. Edellinen remontti tehty 2008. Katto on ilmeisesti maalattu sementin/betonin päälle (mahdollisesti kitattu) ja se halkeilee useasta kohdasta. Koko olohuoneen sisäkatto tulisi uusia materiaalilla, joka pysyisi kiinni. Vanha irtoava materiaali tulisi poistaa ja laittaa tilalle kittaus/rappaus/maali tai muu pohjamateriaali, joka pysyisi esim levytys. Vanha rakennusjäte tulee viedä pois. Katto pitäisi tehdä kahdessa osassa, sillä en pysty poistamaan kaikkia huonekaluja huoneesta. Ensin toinen puoli ja sitten toinen. Suojaan sohvan ym suojamuovilla.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Korjattava pinta-ala 10 - 20 m2
Korkein huonekorkeus 2,5 - 3,0 metriä
Sisäkaton materiaali Rapattu tai röpelöinen pinta
Jokin muu

Katon vanha rappaus tippunut osittain kahdesta paikkaa

Olohuoneen ja keittiön vanha rappaus poistettava. sisäkatto rapattava uudelleen ja tasoitetaan. maalaus kahteen kertaan. Alue yhteensä 41 m2.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Korjattava pinta-ala 30 - 50 m2
Korkein huonekorkeus Yli 3 metriä
Sisäkaton materiaali Betoni

Ruiskutetun sisäkaton korjaus

Ruiskutetun sisäkaton saumanauhat irronneet jonka johdosta katto korjattava. Olohuone ja keittiö sekä kaksi makuuhuonetta. Olohuoneessa vino sisäkatto, muualla normaali huonekorkeus.
Paikkakunta Salo
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Korjattava pinta-ala 75 - 100 m2
Korkein huonekorkeus Yli 3 metriä
Sisäkaton materiaali Rapattu tai röpelöinen pinta
Kipsilevy

Sisäkaton rappauksen korjaus

Rapatun tai ruiskutetun sisäkaton korjaaminen on ajankohtaista varsinkin silloin, kun vanha roiskepinta alkaa esimerkiksi irrota. Tähän liittyy läheisesti myös sisäkaton halkeamien korjaus, joka voidaan tehdä paikkaamalla tai roiskepinnoittamalla koko katto uudestaan. Mikäli roiske- tai rappauspinta ei tartu kunnolla, voidaan miettiä vaihtoehtoisia menetelmiä tai materiaaleja.

Toisinaan sisäkaton paikkaus riittää

Esimerkiksi sisäkaton reikien paikkaus voidaan tehdä ainoana toimenpiteenä tai yhdessä maalauksen kanssa. Monesti pelkkä paikkaus riittää yksinään tilanteissa, joissa paikan sekä paikattavan sisäkaton värimaailma saadaan sovitettua yhteen siten, ettei paikka erotu liian selkeästi kunnostettavasta katosta.

Kunnostus voidaan tehdä kaikille sisäkattotyypeille

Vuosien saatossa erilaiset sisätilojen kattopintojen kunto voi huonontua ja enää pelkkä siivous ei riitä tai tuota haluttuja lopputuloksia. Yleisimmät kattomateriaalit sisätiloissa ovat kipsilevy, paneeli tai valupinta, joihin kaikkiin voidaan tehdä hyvinkin monialaisia ja laajuudeltaan vaihtelevia kunnostustöitä. Esimerkkejä tällaisista ovat tasoitus, maalaus, lakkaus, hionta tai kittaus.

Kilpailuta sisäkaton korjaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä