Sisäkaton korjaus

Sisäkaton korjaus – Mitä tarkoittaa sisäkaton korjaus?

Sisäkaton korjaus

Tarvitsetko palvelua sisäkaton korjaus?

Kilpailuta sisäkaton korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisäkaton korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 11.09.2023 klo 13:09

Sisäkaton korjaaminen, paikkaus tai kunnostus voi tulla ajankohtaiseksi, kun esimerkiksi vanha maalipinta repsottaa tai kattoon on tullut halkeama.

Mitä maksaa sisäkaton korjaus?

Katso hintasivu: Sisäkaton korjaus hinta

Saako sisäkaton korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäkaton korjaus saa kotitalousvähennystä. Sisäkaton korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sisäkaton korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Sisäkaton rappauksen korjaus

Rapatun tai ruiskutetun sisäkaton korjaaminen on ajankohtaista varsinkin silloin, kun vanha roiskepinta alkaa esimerkiksi irrota. Tähän liittyy läheisesti myös sisäkaton halkeamien korjaus, joka voidaan tehdä paikkaamalla tai roiskepinnoittamalla koko katto uudestaan. Mikäli roiske- tai rappauspinta ei tartu kunnolla, voidaan miettiä vaihtoehtoisia menetelmiä tai materiaaleja.

Toisinaan sisäkaton paikkaus riittää

Esimerkiksi sisäkaton reikien paikkaus voidaan tehdä ainoana toimenpiteenä tai yhdessä maalauksen kanssa. Monesti pelkkä paikkaus riittää yksinään tilanteissa, joissa paikan sekä paikattavan sisäkaton värimaailma saadaan sovitettua yhteen siten, ettei paikka erotu liian selkeästi kunnostettavasta katosta.

Kunnostus voidaan tehdä kaikille sisäkattotyypeille

Vuosien saatossa erilaiset sisätilojen kattopintojen kunto voi huonontua ja enää pelkkä siivous ei riitä tai tuota haluttuja lopputuloksia. Yleisimmät kattomateriaalit sisätiloissa ovat kipsilevy, paneeli tai valupinta, joihin kaikkiin voidaan tehdä hyvinkin monialaisia ja laajuudeltaan vaihtelevia kunnostustöitä. Esimerkkejä tällaisista ovat tasoitus, maalaus, lakkaus, hionta tai kittaus.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sisäkaton korjaus

Kilpailuta sisäkaton korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä