Sisäkaton pesu

Sisäkaton pesu – Mitä tarkoittaa sisäkaton pesu?

Sisäkaton pesu

Tarvitsetko palvelua sisäkaton pesu?

Kilpailuta sisäkaton pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisäkaton pesu – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 13.09.2023 klo 07:09

Sisäkattojen puhdistus pitää sisätilat raikkaina, puhtaina sekä edustavina. Työ voidaan tehdä täysin erillisenä urakkana tai esimerkiksi ennen maalaamista.

Mitä maksaa sisäkaton pesu?

Katso hintasivu: Sisäkaton pesu hinta

Saako sisäkaton pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäkaton pesu saa kotitalousvähennystä. Sisäkaton pesu on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sisäkaton pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Sisäkattojen pesu ennen maalausta

Enemmän tai vähemmän likainen sisäkatto kannattaa puhdistaa huolellisesti varsinkin ennen maalaustöihin ryhtymistä. Sopiva sisäkaton pesuaine esimerkiksi kovalle tai kiiltävälle maalatun tai ruiskumaalatun sisäkaton pinnalle hieman laimentaa edellisen maalikerroksen väriä ja helpottaa uuden maalipinnan tarttumista. Pesua voi kokeilla myös soodalla, joka on muutenkin yleinen apuväline kodin ja kiinteistöjen siivoamisessa. Tärkeintä on saada lika, rasvat sekä öljyt yms. pois, jotta maalauksen lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Rapatun tai roiskerapatun sisäkaton puhdistaminen

Tämä onkin mielenkiintoinen aihe, sillä puhdistus ei olekaan täysin yksioikoista. Paineella tai painepesurilla ei luonnollisesti voi pestä eikä tiskirätilläkään työskentely ole mitenkään mainittavan miellyttävää tai helppoa. Etenkin suuremmissa tahroissa tai esimerkiksi tupakanpoltosta aiheutuneiden tummentumien kohdalla helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu voi olla sisäkaton pintojen maalauttaminen.

Sisäkattojen pesu ja maalaus tehdään usein yhdessä

Monesti sisäkaton ilmettä ja muutenkin huoneiston ilmettä voidaan piristää tai muokata juuri omanlaiseksi maalauksen avulla. Sisäkattojen maalaamista käsitellään kattavammin omalla sivullaan – tärkeintä on kuitenkin huomioida, että tarvitset sitten näitä kahta palvelua yhdessä tai erikseen, löydät sopivat tekijät Kodinplazasta.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sisäkaton pesu

Kilpailuta sisäkaton pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä