Sisäkaton pesu

Tarvitsetko palvelua sisäkaton pesu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Sisäkaton pesu

Sisäkaton puhdistus kaikkialla Suomessa

Sisäkattojen puhdistaminen voidaan tehdä täysin erillisenä urakkana tai esimerkiksi maalauksen yhteydessä.

Vertaile sisäkaton peseminen helposti

Minkälaista sisäkattoa oletkaan pesettämässä, löydät sisäkattopesuihin erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Huomioitavaa:

  • onko sisäkatto maalattu vai maalaamaton
  • sisäkaton pintojen materiaali
  • pesuaine ja menetelmät
Aiheeseen sisäkaton pesu liittyviä sivuja

Sisäkattojen pesu ennen maalausta

Enemmän tai vähemmän likainen sisäkatto kannattaa puhdistaa huolellisesti varsinkin ennen maalaustöihin ryhtymistä. Sopiva sisäkaton pesuaine esimerkiksi kovalle tai kiiltävälle maalatun tai ruiskumaalatun sisäkaton pinnalle hieman laimentaa edellisen maalikerroksen väriä ja helpottaa uuden maalipinnan tarttumista. Pesua voi kokeilla myös soodalla, joka on muutenkin yleinen apuväline kodin ja kiinteistöjen siivoamisessa. Tärkeintä on saada lika, rasvat sekä öljyt yms. pois, jotta maalauksen lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Rapatun tai roiskerapatun sisäkaton puhdistaminen

Tämä onkin mielenkiintoinen aihe, sillä puhdistus ei olekaan täysin yksioikoista. Paineella tai painepesurilla ei luonnollisesti voi pestä eikä tiskirätilläkään työskentely ole mitenkään mainittavan miellyttävää tai helppoa. Etenkin suuremmissa tahroissa tai esimerkiksi tupakanpoltosta aiheutuneiden tummentumien kohdalla helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu voi olla sisäkaton pintojen maalauttaminen.

Sisäkattojen pesu ja maalaus tehdään usein yhdessä

Monesti sisäkaton ilmettä ja muutenkin huoneiston ilmettä voidaan piristää tai muokata juuri omanlaiseksi maalauksen avulla. Sisäkattojen maalaamista käsitellään kattavammin omalla sivullaan – tärkeintä on kuitenkin huomioida, että tarvitset sitten näitä kahta palvelua yhdessä tai erikseen, löydät sopivat tekijät Kodinplazasta.

Kilpailuta sisäkaton pesu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä