Sisäkaton pesu: tietoa

Tarvitsetko palvelua sisäkaton pesu?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Sisäkaton pesu

Sisäkaton pesu: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 15.06.2020 klo 14:06

Katso hintasivu:

Sisäkaton pesu hinta

Tulossa myöhemmin!

Sisäkattojen puhdistaminen voidaan tehdä täysin erillisenä urakkana tai esimerkiksi maalauksen yhteydessä.

Minkälaista sisäkattoa oletkaan pesettämässä, löydät sisäkattopesuihin erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Huomioitavaa:

  • onko sisäkatto maalattu vai maalaamaton
  • sisäkaton pintojen materiaali
  • pesuaine ja menetelmät
Enemmän tai vähemmän likainen sisäkatto kannattaa puhdistaa huolellisesti varsinkin ennen maalaustöihin ryhtymistä. Sopiva sisäkaton pesuaine esimerkiksi kovalle tai kiiltävälle maalatun tai ruiskumaalatun sisäkaton pinnalle hieman laimentaa edellisen maalikerroksen väriä ja helpottaa uuden maalipinnan tarttumista. Pesua voi kokeilla myös soodalla, joka on muutenkin yleinen apuväline kodin ja kiinteistöjen siivoamisessa. Tärkeintä on saada lika, rasvat sekä öljyt yms. pois, jotta maalauksen lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.
Tämä onkin mielenkiintoinen aihe, sillä puhdistus ei olekaan täysin yksioikoista. Paineella tai painepesurilla ei luonnollisesti voi pestä eikä tiskirätilläkään työskentely ole mitenkään mainittavan miellyttävää tai helppoa. Etenkin suuremmissa tahroissa tai esimerkiksi tupakanpoltosta aiheutuneiden tummentumien kohdalla helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu voi olla sisäkaton pintojen maalauttaminen.
Monesti sisäkaton ilmettä ja muutenkin huoneiston ilmettä voidaan piristää tai muokata juuri omanlaiseksi maalauksen avulla. Sisäkattojen maalaamista käsitellään kattavammin omalla sivullaan – tärkeintä on kuitenkin huomioida, että tarvitset sitten näitä kahta palvelua yhdessä tai erikseen, löydät sopivat tekijät Kodinplazasta.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Kilpailuta sisäkaton pesu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä