Timanttisahaus

Tarvitsetko palvelua timanttisahaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi rakennusyritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Timanttisahaus

Timanttisahaukset kannattaa kilpailuttaa

Timanttisahauksella voidaan esimerkiksi suurentaa ikkuna-aukkoja tai tehdä muita roiloja seiniin ja lattioihin. Timanttisahaaja työstää kovia materiaaleja, kuten betonia tai asfalttia.

Vertaile timanttisahaajat helposti

Minkälaista timanttisahausta tarvitsetkaan, löydät Kodinplazasta osaavat tekijät. Hyötyjä:

  • säästä selvää rahaa timanttisahauksen hinnoissa
  • löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
  • vertaile saamiasi tarjouksia nopeasti ja vaivattomasti

Timanttisahausta kaikkialla Suomessa

Timanttisaha soveltuu erinomaisesti kovien materiaalien sahaukseen ja muokkaukseen. Monesti se on myös ainoita vaihtoehtoja jos esimerkiksi betonielementtiin halutaan tehdä suorakaiteen muotoinen reikä. Kodinplazan avulla löydät timanttisahaajan valtakunnallisesti mihin tahansa työmaalle.

Laadukas timanttisahauskalusto mahdollistaa monipuolisuuden

Nykyaikainen timanttisahauskalusto mahdollistaa monenlaisen kohteen sahauksen. Tyypillisimmät sahauskohteet liittyvät yleensä niin uudis- ja korjausrakentamisessa erilaisten aukkojen tekoon. Aukko voidaan tehdä esimerkiksi ikkunaa, ovea, portaikkoa tai kulkuaukkoa varten. Sahauksen aikana lämpötilojen minimoimiseksi terään ruiskutetaan vettä – sahaus ei aiheuta pölyä kun vesijäähdytys on käytössä.

Lisätietoja timanttisahauksesta

Timanttisahauksessa yleisimmät sahauskohteet ovat esimerkiksi seinä, lattia, katto, betoni, kivi tai asfaltti. Aukkojen teko ei ole suinkaan ainoa sahaamisen työkohde, vaan timanttisahalla voi tehdä myös roiloja esimerkiksi LVIS-tekniikkaa tai liikuntasaumoja varten. Sahalla voi myös muokata helposti esimerkiksi betonipalkkia ja sen pituutta.

Kilpailuta timanttisahaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä