Timanttisahaus

Timanttisahaus – Mitä tarkoittaa timanttisahaus?

Timanttisahaus

Tarvitsetko palvelua timanttisahaus?

Kilpailuta timanttisahaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Timanttisahaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 17.05.2023 klo 20:05

Tyypillisesti timanttisahausta tarvitaan esimerkiksi silloin, kun betonielementtiä halutaan muokata, ikkuna-aukkoja suurentaa tai seiniin ja lattioihin halutaan tehdä roiloja. Erilaiset timanttisahaukset tekee timanttisahaaja.

Mitä maksaa timanttisahaus?

Katso hintasivu: Timanttisahaus hinta

Saako timanttisahauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta timanttisahaus saa kotitalousvähennystä. Timanttisahaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 timanttisahauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Timanttisahausta kaikkialla Suomessa

Timanttisaha soveltuu erinomaisesti kovien materiaalien sahaukseen ja muokkaukseen. Monesti se on myös ainoita vaihtoehtoja jos esimerkiksi betonielementtiin halutaan tehdä suorakaiteen muotoinen reikä. Kodinplazan avulla löydät timanttisahaajan valtakunnallisesti mihin tahansa työmaalle.

Laadukas timanttisahauskalusto mahdollistaa monipuolisuuden

Nykyaikainen timanttisahauskalusto mahdollistaa monenlaisen kohteen sahauksen. Tyypillisimmät sahauskohteet liittyvät yleensä niin uudis- ja korjausrakentamisessa erilaisten aukkojen tekoon. Aukko voidaan tehdä esimerkiksi ikkunaa, ovea, portaikkoa tai kulkuaukkoa varten. Sahauksen aikana lämpötilojen minimoimiseksi terään ruiskutetaan vettä – sahaus ei aiheuta pölyä kun vesijäähdytys on käytössä.

Lisätietoja timanttisahauksesta

Timanttisahauksessa yleisimmät sahauskohteet ovat esimerkiksi seinä, lattia, katto, betoni, kivi tai asfaltti. Aukkojen teko ei ole suinkaan ainoa sahaamisen työkohde, vaan timanttisahalla voi tehdä myös roiloja esimerkiksi LVIS-tekniikkaa tai liikuntasaumoja varten. Sahalla voi myös muokata helposti esimerkiksi betonipalkkia ja sen pituutta.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Timanttisahaus

Kilpailuta timanttisahaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä