Muuttovakuutus

Muuttovakuutus – Mitä tarkoittaa muuttovakuutus?

Muuttovakuutus

Tarvitsetko palvelua muuttovakuutus?

Kilpailuta muuttovakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Muuttovakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 08.09.2023 klo 13:09

Mitä maksaa muuttovakuutus?

Katso hintasivu: Muuttovakuutus hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta muuttovakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Laaja muuttovakuutus vai halvin muuttovakuutus?

Näiden vaihtoehtojen väliltä vakuutuksen ottajan tulee itse pohtia kuinka paljon riskiä haluaa kantaa itse ja kuinka paljon omaisuudestaan haluaa turvata. Usein halvin muuton vakuutus tarkoittaa rajattua enimmäiskorvaussummaa ja korkeampaa omavastuuosuutta. Useille tällainen rajatumpi ja halvempi muuttovakuutus riittää erittäin hyvin. Laaja muuton vakuutus korvaa puolestaan melkein mitkä tahansa muuton aikana sattuvat vahingot – parhaimmillaan ilman omavastuuta. Muuttovakuutus on usein osa kotivakuutusta.

Vertaa muuttovakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus muutolle? Muuttovakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useita muuttovakuutuksia tarjoavia vakuutusyhtiöitä sekä vakuutustarjousten sisältöjä keskenään. Muuttovakuutusvertailun jälkeen muuton voi suorittaa levollisin mielin, kun esimerkiksi arvotavarat ja muu omaisuus on turvattu valitsemallasi tavalla. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Muuttovakuutussopimus turvaa muuttajan omaisuuden

Monille muutto aiheuttaa stressiä ja muutto uuteen kotiin jännittää. Muutosta voi tehdä itselleen helpomman tarkistamalla, että vakuutus on voimassa muuton aikana. Tyypillisimmät tavarat, jotka rikkoutuvat muuton yhteydessä:

  • astiat
  • huonekalut
  • koriste-esineet
  • taulut

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muuttovakuutus

Kilpailuta muuttovakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä