Lattian eristys

Lattian eristys

Lattian eristys

Tarvitsetko palvelua lattian eristys?

Kilpailuta lattian eristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian eristys – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 04.02.2022 klo 22:02

Oikeaoppinen lattian eristäminen mahdollistaa tasaisemman lämpötilan myös lattiarajassa lisäten asumismukavuutta. Tyypillisesti eristystyöt tehdään ennen valua, mutta lattian lisäeristys voidaan tehdä myös jälkikäteen.

Mitä maksaa lattian eristys?

Katso hintasivu: Lattian eristys hinta

Saako lattian eristyksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian eristys saa kotitalousvähennystä. Lattian eristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 lattian eristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lattian lisäeristäminen

Lattian lisäeristämisellä voidaan parantaa rakennuksen energiatehokkuutta, joka on suoraan nähtävissä esimerkiksi lämmityskulujen pienentymisenä. Pääasiallinen syy lattian eristämiseen tulee usein asumismukavuudesta, jolloin lattianrajassa kulkeva viima tai muu kylmä tunne halutaan poistaa.

Lattiaan asennettava eristys toimii usein samalla myös äänieristeenä. Lattian aiheuttamaa ääntä, kuten narinaa sekä sen kulkeutumista rakennuksessa voidaan vähentää tai jopa kokonaan estää eristeen avulla.

Tavallisimpia kohteita lattian eristyksille:

  • vanhat talot
  • ullakot tai vintit
  • mökit sekä saunamökit
  • autotallit, kellarit tai varastot

Saunamökin lattian eristys

Lämmittämättömissä saunamökeissä lattian lisäeristyksen tarve tulee yleensä pukuhuonetilaan, jota käytetään myös saunomisen lisäksi esimerkiksi majoituspaikkana. Parantamalla tai lisäämällä tilaan eristystä, tulee tilasta huomattavasti viihtyisämpi sekä sitä voidaan käyttää kylmemmilläkin keleillä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattian eristys

Kilpailuta lattian eristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä