Lattian rakentaminen

Lattian rakentaminen

Lattian rakentaminen

Tarvitsetko palvelua lattian rakentaminen?

Kilpailuta lattian rakentaminen nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian rakentaminen – Mitä tarkoittaa lattian rakentaminen?

Päivitetty: 11.04.2023 klo 18:04

Lattiat tehdään kestämään päivittäistä ja kovaa kulutusta. Erilaisten lattiatyyppien ja pohjaratkaisujen yhdistelmiä on erittäin paljon ja lattiaa suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon ainakin käyttötarkoitus, kestävyys, asennustapa ja hoidettavuus.

Mitä maksaa lattian rakentaminen?

Katso hintasivu: Lattian rakentaminen hinta

Saako lattian rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian rakentaminen saa kotitalousvähennystä. Lattian rakentaminen on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 lattian rakentamisen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lattian tekeminen asuntoon ja materiaalien valinta

Lattiaksi kutsuaan asunnon pohjan ylintä pintarakennetta, jonka päällä kävellään. Entisajan lattioiksi kutsuttiin luolien kivipohjia ja asumistarkoitukseen tehtyjen rakennelmien polkemalla tiivistettyä maanpintaa. Viimeisen 100 vuoden aikana lattiat ja niiden rakentaminen on kehittynyt huimasti. Lattioihin voidaan rakentaa lämmitys, lattian osat voidaan suojata kosteudelta ja pintamateriaalivaihtoehtoja useita. Tässä yleisimmät lattiamateriaali vaihtoehdot: 

  • Kivi
  • Betoni
  • Puu
  • Muovi
  • Kumi
  • Tekstiilit

Lattian teko on työläs projekti ja huomioitavia asioita on paljon . Oikein tehtynä lattiat kestävät yleensä vuosikymmeniä, joten työntekoon kannattaa panostaa ja ammattilainen ottaa projektiin mukaan hyvissä ajoin.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Lattiavalu
Lattian rakentaminen

Kilpailuta lattian rakentaminen Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä