Betoniseinän tasoitus

Betoniseinän tasoitus – Mitä tarkoittaa betoniseinän tasoitus?

Betoniseinän tasoitus

Tarvitsetko palvelua betoniseinän tasoitus?

Kilpailuta betoniseinän tasoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Betoniseinän tasoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 12.03.2023 klo 23:03

Erilaisten betoniseinien tasoittaminen voidaan tehdä esimerkiksi ennen maalausta, laatoitusta tai tapetointia.

Mitä maksaa betoniseinän tasoitus?

Katso hintasivu: Betoniseinän tasoitus hinta

Saako betoniseinän tasoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta betoniseinän tasoitus saa kotitalousvähennystä. Betoniseinän tasoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 betoniseinän tasoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Betoniseinän käsittely ennen maalausta

Monesti vanhan tai uuden betoniseinän pinnasta saadaan miellyttävämmän näköinen ja tilaan paremmin sopiva, kun sen pinta käsitellään esimerkiksi maalaamalla. Tasoitus ja maalaus ovatkin yksi yleisimmin yhdessä tehtävistä betonipintojen käsittelyistä.

Jos betoniseinää on aiemmin maalattu tai tasoitettu, voidaan pinnoille käyttää maalipesua. Pesun jälkeen aiempi maalikerros irtoaa helpommin ja sen irrottamiseen voi käyttää apuna esimerkiksi kaavinrautaa. Maalikerroksen alta paljastuu yleensä aiempia hauraampia tasoite- tai rappauspintoja, jotka kannattaa poistaa mahdollisimman hyvin. Monesti, kun lopputuloksesta halutaan olla täysin varmoja, vanhat tasoitteet poistetaan kokonaan ja betonipinta hiotaan kauttaaltaan.

Mikäli betonisten pintojen kokonaisvaltaiseen hiomiseen ei päädytä, voidaan esimerkiksi syvemmät halkeamat tai kolot tasoittaa huolellisesti. Pintatasoituksen jälkeen yleinen käytäntö on, että tasoitteet hiotaan mahdollisimman tarkasti.

Lisätietoa betoniseinien tasoituksista

Kuten jo aiemmin todettu, voidaan vanhat betonipinnat tasoittaa useista eri syistä. Maalaus on ehkäpä yleisin, mutta tasoitus voidaan tehdä myös esimerkiksi tulevaa laatoitusta tai tapetointia silmällä pitäen. Olennaista tasoituksessa on, että uusi pintamateriaali saadaan tarttumaan betonipinnoille mahdollisimman hyvin ja tasaisesti.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Betoniseinän tasoitus

Kilpailuta betoniseinän tasoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä