Tiilitalon maalaus

Tarvitsetko palvelua tiilitalon maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta tiilitalon maalaus 

Tiilitalolle uusi ilme maalauksen avulla

Tiiliseinien maalauksella saadaan uudehko julkisivu tiilitalolle. Esimerkiksi 70-luvun punamustatiilinen ulkoverhoilu voi näyttää jo aikansa eläneeltä, mutta valkoisella värillä tiiliseinästä saadaan nykyaikaisen sekä arvokkaan näköinen.

Vertaile tiilitaloihin maalauksia tekevät yritykset

Riippumatta tiilityypistä tai väristä, Kodinplazasta löydät tiiliseiniin erikoistuneet talomaalarit. Tiilien maalaukseen liittyy:

  • Maalauksen suunnittelu
  • Huolelliset pohjatyöt
  • Maalauksen suorittaminen

Tarjouspyyntöjä

Valkoisen tiiliverhoilun maalaus ja pieni kunnostus

Hei, kartoitamme vaihtoehtoja valkotiilisen, 1979 rakennetun, 7-huonestoisen rivitalon ulkotiiliverhoilun maalaukseen ja pieneen kunnostukseen. Saisiko teiltä ehdotuksen ja tarjouksen?
Paikkakunta Oulu
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pohjan pinta-ala 500 m2 tai enemmän
Kerrosten lukumäärä 1
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla

Tiilestä valmistetun omakotitalon maalaus

Maalauksia tehdään yleensä sekä ulkonäön kohottamisen, että pinnan suojaamistarkoituksessa. Yleisesti tiilitalo on helppohoitoinen sekä kestävä, joten suojaamistarkoituksessa tiilitalon maalaaminen on turhaa. Tavallisesti tiilitaloja ei käsitellä millään maalilla tai pinnoitteella.

Tiiliseinän maalaus kannattaa suorittaa oikeilla työvälineillä sekä materiaaleilla. Näin lopputuloksesta tulee varmasti kestävä sekä siisti. Yleensä tiilinen julkisivu käsitellään ennen maalaamista sementtipinnoitteella, jolloin maalattavaksi kohteeksi tulee oikeastaan itse sementtipinnoite.

Tiiliseiniä voi maalata myös kalkkimaaleilla. Niiden soveltuvuus ulkokäyttöön kannattaa varmistaa ensin maalialan ammattilaiselta.

Kilpailuta tiilitalon maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä