Portaiden maalaus

Portaiden maalaus

Portaiden maalaus

Tarvitsetko palvelua
Portaiden maalaus?

Kilpailuta portaiden maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa portaiden maalaus?

Päivitetty: 21.02.2024 klo 11:02

Niin ulkoportaiden kuin sisäportaiden maalaaminen on monesti järkevä vaihtoehto, kun rappusten ja rappujen kaiteiden ulkonäköä tai käyttöikää halutaan kasvattaa.

Maalaus voidaan tehdä kaikille portaikoille, oli kyseessä sitten puuportaat, kuten lakatut mäntyportaat tai vaikkapa betoniportaat. Tyypillisesti ennen hiontaa ja maalausta portaat pestään tai puhdistetaan huolellisesti.

Mitä maksaa portaiden maalaus?

Katso hintasivu: Portaiden maalaus hinta

Saako portaiden maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta portaiden maalaus saa kotitalousvähennystä. Portaiden maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 portaiden maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Rappusista aivan kuin uudet

Rappusten ulkopinta on kovalla kulutuksella, erityisesti mikäli portaissa kuljetaan paljon. Ajan saatossa puupinnat kuluvat näyttävät käytönjäljet. Maalauksella rappusten ulkonäkö kohenee huomattavasti sekä niistä saadaan aivan kuin uudet.

Portaiden huolto maalauksen yhteydessä

Ennen maalausta portaille tulee tehdä huolelliset pohjatyöt, erityisesti askelmissa. Askelmiin kohdistuu suurin kulutuksen kohde, joten todennäköisesti ne ovat myös huonokuntoisimpia. Naarmut sekä kulumat voidaan peittää hiomalla sekä kittaamalla tai joissakin tapauksissa kokonaan uusimalla porraslauta. Kun pohjatyöt tehdään hyvin, saadaan pinnasta mahdollisimman hyvin kulutusta kestävä. Hiominen on helpompaa, jos esimerkiksi rappusien kaiteita tai muita koristeita voidaan purkaa, erityisesti tämä helpottaa pääsyä pieniin koloihin tai nurkkiin.

Tutustu portaiden maalauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle portaiden maalaus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Kaakeleiden maalaus Talon maalaus Sokkelin maalaus Kestopuun maalaus Lastulevyn maalaus Paneelin maalaus Tiilitalon maalaus Patterin maalaus Hirsitalon maalaus Betonin maalaus Maalauspalvelu Sisämaalaus Julkisivumaalaus Rappauksen maalaus Ulkomaalaus
Portaiden maalaus

Kilpailuta portaiden maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä