Paneelin maalaus

Paneelin maalaus

Paneelin maalaus

Tarvitsetko palvelua paneelin maalaus?

Kilpailuta paneelin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Paneelin maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 08.08.2022 klo 21:08

Erilaisten paneelien, kuten kattopaneelin tai vaikkapa seinäpaneelin maalaaminen voidaan tehdä muutamalla eri tavalla riippuen siitä, miten paneeleita on aiemmin käsitelty.

Mitä maksaa paneelin maalaus?

Katso hintasivu: Paneelin maalaus hinta

Saako paneelin maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta paneelin maalaus saa kotitalousvähennystä. Paneelin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 paneelin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Paneloinnin pohja- sekä maalaustyöt

Tuoreen paneloinnin kannattaa antaa kuivua ennen maalausta, sillä maali alkaa helposti halkeilemaan sekä paneelien saumoista voi tulla esiin maalaamatonta pintaa puun kuivuessa. Vanhasta seinästä on syytä poistaa ensin kaikki, mikä voi estää tai haitata maalausta. Esimerkiksi erilaiset niitit, ruuvit sekä naulat.

Ennen maalausta seinä kannattaa puhdistaa käyttäen siihen tarkoitettua pesuainetta. Pesuaineen kuivuessa voidaan peittää maalaamattomia alueita, kuten listoja tai lattiaa. Mikäli paneelissa on oksakohtia, kannattaa ne lakata. Näin maali ei pääse valumaan niiden läpi.

Seuraavaksi tulee paneloinnille tehdä pohjamaalaus. Pohjamaalauksen kuivuttua voidaan seinä käydä vielä läpi erilaisten kolojen, naarmujen sekä reikien varalta. Virhekohdat voidaan poistaa silotteella. Tämän jälkeen hio ja karhenna pohjamaali sekä tasoitetut kohdat sekä pyyhi hiontapöly.

Itse maalaus voidaan suorittaa pohjamaalauksen jälkeen, mielellään useampaan kertaan, jotta seinästä ei tule läikikäs. Kiinnitä erityistä huomiota saumakohtiin. Kun maalaus on valmis, tulee suojauksessa käytetyt teippirajaukset poistaa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Paneelin maalaus

Kilpailuta paneelin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä