Maalauspalvelu

Tarvitsetko palvelua maalauspalvelu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta maalauspalvelu 

Tarvitsetko maalarin apua?

Hankalat tai suuret maalausurakat voivat tuntua helposti liian vaikeilta sekä työläiltä. Ammattimaalarin avulla onnistut mistä tahansa maalaustyöstä.

Vertaile maalaustöitä tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä millaiseen kohteeseen tarvitset maalaria tai maalaustyötä, Kodinplazasta löydät pintakäsittelyn ammattilaiset. Maalauksen työvaiheisiin kuuluu:

  • Maalauksen esivalmistelut
  • Pohjatöiden tekeminen
  • Itse pintakäsittely

Tarjouspyyntöjä

MDF-levyjen (x4) maalaus saareketta varten

Tarjouspyyntö ruiskumaalattavista MDF-levyistä. Levyt tulevat keittiön saarekkeeseen.
Levyjen paksuus 2,2cm
2kpl 88cm x 100cm
2kpl 88cm x 122cm
Paikkakunta Kuopio

Pesuhuoneessa olevien kaappien ovien maalaus

Kunto hyvä. Halutaan vaihtaa väri vihreästä vaalean beigeksi. Mitat: 40×60, 50x71, 30x61, 30x45 2 kpl kaapinovia. 40x10 vetolaatikko, 60x15 peitelevy. Maalaus muualla, ei paikapäällä. Voidaan tuoda itse.
Paikkakunta Lapua
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Keittiön asennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin
Kaapinovien lukumäärä (kpl) 4 - 5
Vetolaatikoiden lukumäärä (kpl) 1 - 3

Kerrostalon kahden seinän ja yhden katon maalaus

Valkoiseksi maalattava kaksi seinää ja yksi katto / katon osuus.
Toinen seinistä tulisi ainakin tasoittaa - materiaali gyproc.
Toinen seinä on betoniseinä, joka on edellisen asukkaan maalaama mustalla.
Eteisen katto on osaksi maalaamaton, sillä edellisen asukkaan kaapinpäällystä on maalaamatta oletetun kaapin vaihdon jälkeen.
Kuvia saa pyynnöstä, saan niitä vasta illemmalla kuvattua.
Paikkakunta Turku

Rakennusmaalari käsittelee erilaiset pinnat

Joskus erilaiset pinnat, kuten seinät tai katto, voivat likaantua tai mennä muuten vain huonokuntoisiksi. Tällöin ratkaisuna voi olla pintaremontti, jossa pinnat käsitellään uudelleen maalauksella. Erityisesti suurissa sekä hankalissa maalausurakoissa apuun voi pyytää rakennusmaalarin.

Hyvän lopputuloksen kannalta maalaustöissä on tärkeää tarkkojen pohjatöiden tekeminen. Erilaiset maalin alle jäävät virheet tulevat näkymään myös maalissa, joten erilaisten rasvojen, lian, pölyn sekä roskien poistaminen on tärkeää. Erilaisia koloja sekä naarmuja voidaan myös tasoittaa kitin avulla. Pohjamaalaus on myös hyvä suorittaa ennen itse pintamaalausta. Pohjamaalauksen tarkoituksena on tehdä maalattavasta pinnasta mahdollisimman samanlainen. Kun pohjamaalaus on suoritettu, voidaan vielä etsiä erilaisia virhekohtia maalattavasta pinnasta, sillä vielä tässä vaiheessa on niiden korjaaminen helppoa.

Pintamaalaus voidaan suorittaa käyttäen monia eri tekniikoita sekä välineitä, myös erilaisia maaleja on ominaisuuksilta, peittävyyksiltään sekä väreiltään. Kun valitset maalin huolellisesti maalattavalle pinnalle, voit olla varma, että maalaustyön lopputulos on mahdollisimman onnistunut.

Ruiskumaalaus on nopea tapa toteuttaa pintakäsittely

Perinteisen tela- tai sivellinmaalauksen lisäksi kiinteistöjä voidaan maalata ruiskumaalaamalla. Ruiskumaalaus ei ole helpoin maalaustapa ja se vaatii maalaustekniikan hallitsemista. Ruiskumaalauksen lopputulos on tasainen sekä siisti.

Kilpailuta maalauspalvelu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä