IV-työnjohtaja

IV-työnjohtaja

IV-työnjohtaja

Tarvitsetko palvelua IV-työnjohtaja?

Kilpailuta IV-työnjohtaja nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

IV-työnjohtaja – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 21.09.2022 klo 18:09

Ammattitaitoiset IV-työnjohtajat, myös IV-vastaava tai IV-valvoja, vastaavat rakennuksen ilmanvaihtolaitteiston rakentamisesta. Kauttamme voit vertailla IV-työnjohtajia helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Mitä maksaa IV-työnjohtaja?

Katso hintasivu: IV-työnjohtaja hinta

Saako IV-työnjohtajille kotitalousvähennystä?

Palvelusta IV-työnjohtaja saa kotitalousvähennystä. IV-työnjohtaja on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 IV-työnjohtajan kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

IV-valvonta, lähetä hakemus helposti netissä

Ilmanvaihtolaitteistolla sekä ilmanvaihtojärjestelmällä on olennainen rooli melkeinpä missä tahansa kiinteistössä. Perustoimintaperiaatteena on tuoda kiinteistön sisätiloihin puhdasta ilmaa hengitettäväksi ja poistaa käytetty ilma tai kiinteistössä syntyvät epäpuhtaudet.

IV-laitteiston onnistunut toteutus on perusedellytys ihmisten terveydelle. Jätä IV-valvonnan hakemus tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, jotta ehdit tehdä huolellisen ja kattavan vertailun eri toimijoiden välillä.

IV-valvojan tehtävät

Jatkuva uudisrakentaminen sekä ikääntyvän rakennuskannan kasvava korjaustarve tarkoittaa, että erilaisia rakennustyömaita on käynnissä valtakunnallisesti tuhansittain aina etelärannikolta pohjoiseen käsivarteen saakka.

Mikäli kyseessä on rakennusluvan edellyttävää toimintaa ja ilmanvaihtolaitteiston rakentaminen on vaativaa, tarvitaan paikalle myös IV-alan asiantuntija. Vastaavan IV-valvojan tehtävät tai tehtäväluettelo ovat lakisääteisiä ja saattavat vaihdella jonkin verran kunnittain. Pääasiallinen toimenkuva on kuitenkin vastata siitä, että kiinteistön IV-laitteistoon liittyvät työt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja että työssä noudatetaan erilaisia lakipykäliä ja muita säädöksiä asianmukaisella tavalla.

Aiheesta muualla:
Finlex – Eritysalojen työnjohtajat (ilmanvaihtolaitteisto)
Ympäristöministeriön täydentävä ohje

 

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Vastaava työnjohtaja KVV-työnjohtaja
IV-työnjohtaja

Kilpailuta IV-työnjohtaja Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä