Talon laajennus

Tarvitsetko palvelua talon laajennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta talon laajennus 

Talon laajentaminen kannattaa kilpailuttaa

Laajennusosan rakentaminen on helpoin tapa saada taloon lisää tilaa. Yleensä talon laajennusosan rakentaminen maan tasalle on edullisempaa ja helpompaa kuin laajennusosan rakentaminen ylöspäin.

Vertaile talon laajennustyöt sekä niiden tekijät vaivattomasti

Minkälaisesta talon laajennuksesta tai laajennustyöstä onkaan kyse, löydät talojen laajennustöihin erikoistuneet ammattilaiset Kodinplazasta. Talon laajentamiseen liittyy:

  • laajennusosan suunnittelu ja rakennuslupien hankkiminen
  • talon laajennus ylöspäin, sivulle tai kellarikerrokseen
  • talon laajennuksen toteuttaminen

Lisätietoa vanhan talon laajennuksesta

Kun talo alkaa käydä liian pieneksi, voi edessä olla muutto tai vaihtoehtoisesti vanhan talon laajentaminen. Mikäli talon laajentamiseen ryhdytään, tulee ensin kuitenkin selvittää, paljonko tontillasi on rakennusoikeutta jäljellä. Taloa voidaan alkaa laajentamaan ylöspäin, sivuille tai alaspäin, mutta tässäkin seikassa voi tulla asemakaava vastaan.

Laajennusosa sivulle

Laajennusosan tekeminen muistuttaa pitkälti uudisrakentamista ja se alkaa aina huolellisilla maanrakennus sekä perustustöillä. Laajennusosaan rakennetaan tämän jälkeen runko sekä vesikatto, jotka tämän jälkeen yhdistetään vanhaan taloon.

Katon nostaminen

Katon nostamisella voidaan lisätä uusia kerroksia tai mahdollista ullakkotilaa. Tavallisin syy katon muuttamiselle on kuitenkin katon ulkomuodon muuttaminen, kuten tasakaton muuttaminen. Kun kattoa nostetaan, täytyy samalla yleensä myös ulkoseiniä jatkaa.

Kilpailuta talon laajennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä