Talon laajennus

Talon laajennus

Talon laajennus

Tarvitsetko palvelua talon laajennus?

Kilpailuta talon laajennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Talon laajennus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 01.02.2023 klo 23:02

Tyypillisesti talojen laajentaminen tehdään ylöspäin tai sivulle. Laajennettava talo voi olla esimerkiksi vanha rintamamiestalo tai puurunkoinen omakotitalo. Projektin onnistumisen kannalta huolellinen suunnittelu on tärkeää.

Mitä maksaa talon laajennus?

Katso hintasivu: Talon laajennus hinta

Saako talon laajennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta talon laajennus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa vanhan talon laajennuksesta

Kun talo alkaa käydä liian pieneksi, voi edessä olla muutto tai vaihtoehtoisesti vanhan talon laajentaminen. Mikäli talon laajentamiseen ryhdytään, tulee ensin kuitenkin selvittää, paljonko tontillasi on rakennusoikeutta jäljellä. Taloa voidaan alkaa laajentamaan ylöspäin, sivuille tai alaspäin, mutta tässäkin seikassa voi tulla asemakaava vastaan.

Laajennusosa sivulle

Laajennusosan tekeminen muistuttaa pitkälti uudisrakentamista ja se alkaa aina huolellisilla maanrakennus sekä perustustöillä. Laajennusosaan rakennetaan tämän jälkeen runko sekä vesikatto, jotka tämän jälkeen yhdistetään vanhaan taloon.

Katon nostaminen

Katon nostamisella voidaan lisätä uusia kerroksia tai mahdollista ullakkotilaa. Tavallisin syy katon muuttamiselle on kuitenkin katon ulkomuodon muuttaminen, kuten tasakaton muuttaminen. Kun kattoa nostetaan, täytyy samalla yleensä myös ulkoseiniä jatkaa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Talon laajennus

Kilpailuta talon laajennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä