Viemäriputken eristys

Viemäriputken eristys

Viemäriputken eristys

Tarvitsetko palvelua viemäriputken eristys?

Kilpailuta viemäriputken eristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Viemäriputken eristys – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 20.10.2022 klo 10:10

Mitä maksaa viemäriputken eristys?

Katso hintasivu: Viemäriputken eristys hinta

Luota viemäriisi – eristä se

Viemäriputkien tarkoituksellinen eristäminen suojaa putkia lämpötilaeroilta sekä rikkoutumiselta. Mikäli putki pääsee jäätymään, näkyy se helposti – putket vetävät huonosta tai eivät ollenkaan. Toimimattomuuden lisäksi riski putken halkeamiseen kasvaa, joka johtaa helposti taas putkiremonttiin. Mikäli epäilet putkiesi olevan huonosti eristettyjä, kannattaa eristysten asennuksien lisäksi tarkastaa myös putkien kallistukset.

Viemärien eristys ja maaperä

Tavallisesti viemärit asennetaan roudattomaan syvyyteen, mutta muutokset maaperässä saattavat muuttaa pohjavedenpinnan liikkumista. Mikäli viemäriä ei voida upottaa tarpeeksi syvälle maahan, on eristyksen lisäksi lisättävä putkeen saattolämmitys. Saattolämmitys voidaan asettaa päälle tarvittaessa, jolloin kaapeli pitää putkea lämpimänä eikä putki pääse jäätymään.

Huomioi myös tuuletusviemärin eristys

Ullakolle asennettuun tuuletusputkeen kondensoituu kylmemmillä keleillä vettä, joka mahdollisesti jäätyy, mikäli putkea ei ole eristetty kunnolla. Lämpimillä keleillä putkeen voi teoreettisesti kondensoitua myös vettä, lämpötilan pienestä erosta johtuen, kosteutta ei kuitenkaan putkeen muodostu. Tuuletusviemäriin voidaan myös asentaa höyrysulku, mutta sen asentaminen ei ole pakollista.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Viemäriputken eristys

Kilpailuta viemäriputken eristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä