Viemäriputken eristys

Tarvitsetko palvelua viemäriputken eristys?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta viemäriputken eristys

Viemäristön eristäminen

Eristys lisää viemäristön luotettavuutta. Lisäämällä palo-, lämpö sekä äänieristys viemäriputkiin, voidaan varmistua myös oikeiden rakentamismääräyksien noudattamisesta.

Vertaile viemärien eristystyöt

Rippumatta siitä, millaista putkien eristämistä etsit, Kodinplazasta löydät tarvitsemasi eristysammattilaisen nopeasti. Viemäröinnin eristystöihin liittyy:

  • Eristeiden asentaminen
  • Saattolämmityskaapelin asentaminen
  • Tuuletusviemärin eristäminen

Luota viemäriisi – eristä se

Viemäriputkien tarkoituksellinen eristäminen suojaa putkia lämpötilaeroilta sekä rikkoutumiselta. Mikäli putki pääsee jäätymään, näkyy se helposti – putket vetävät huonosta tai eivät ollenkaan. Toimimattomuuden lisäksi riski putken halkeamiseen kasvaa, joka johtaa helposti taas putkiremonttiin. Mikäli epäilet putkiesi olevan huonosti eristettyjä, kannattaa eristysten asennuksien lisäksi tarkastaa myös putkien kallistukset.

Viemärien eristys ja maaperä

Tavallisesti viemärit asennetaan roudattomaan syvyyteen, mutta muutokset maaperässä saattavat muuttaa pohjavedenpinnan liikkumista. Mikäli viemäriä ei voida upottaa tarpeeksi syvälle maahan, on eristyksen lisäksi lisättävä putkeen saattolämmitys. Saattolämmitys voidaan asettaa päälle tarvittaessa, jolloin kaapeli pitää putkea lämpimänä eikä putki pääse jäätymään.

Huomioi myös tuuletusviemärin eristys

Ullakolle asennettuun tuuletusputkeen kondensoituu kylmemmillä keleillä vettä, joka mahdollisesti jäätyy, mikäli putkea ei ole eristetty kunnolla. Lämpimillä keleillä putkeen voi teoreettisesti kondensoitua myös vettä, lämpötilan pienestä erosta johtuen, kosteutta ei kuitenkaan putkeen muodostu. Tuuletusviemäriin voidaan myös asentaa höyrysulku, mutta sen asentaminen ei ole pakollista.

Kilpailuta viemäriputken eristys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä