Viemäriputken eristys

Viemäriputken eristys

Viemäriputken eristys

Tarvitsetko palvelua
Viemäriputken eristys?

Kilpailuta viemäriputken eristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa viemäriputken eristys?

Päivitetty: 20.03.2023 klo 15:03

Mitä maksaa viemäriputken eristys?

Katso hintasivu: Viemäriputken eristys hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta viemäriputken eristys saa kotitalousvähennystä. Viemäriputken eristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 viemäriputken eristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Luota viemäriisi – eristä se

Viemäriputkien tarkoituksellinen eristäminen suojaa putkia lämpötilaeroilta sekä rikkoutumiselta. Mikäli putki pääsee jäätymään, näkyy se helposti – putket vetävät huonosta tai eivät ollenkaan. Toimimattomuuden lisäksi riski putken halkeamiseen kasvaa, joka johtaa helposti taas putkiremonttiin. Mikäli epäilet putkiesi olevan huonosti eristettyjä, kannattaa eristysten asennuksien lisäksi tarkastaa myös putkien kallistukset.

Viemärien eristys ja maaperä

Tavallisesti viemärit asennetaan roudattomaan syvyyteen, mutta muutokset maaperässä saattavat muuttaa pohjavedenpinnan liikkumista. Mikäli viemäriä ei voida upottaa tarpeeksi syvälle maahan, on eristyksen lisäksi lisättävä putkeen saattolämmitys. Saattolämmitys voidaan asettaa päälle tarvittaessa, jolloin kaapeli pitää putkea lämpimänä eikä putki pääse jäätymään.

Huomioi myös tuuletusviemärin eristys

Ullakolle asennettuun tuuletusputkeen kondensoituu kylmemmillä keleillä vettä, joka mahdollisesti jäätyy, mikäli putkea ei ole eristetty kunnolla. Lämpimillä keleillä putkeen voi teoreettisesti kondensoitua myös vettä, lämpötilan pienestä erosta johtuen, kosteutta ei kuitenkaan putkeen muodostu. Tuuletusviemäriin voidaan myös asentaa höyrysulku, mutta sen asentaminen ei ole pakollista.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle viemäriputken eristys.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Viemäriputken eristys

Kilpailuta viemäriputken eristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä